Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Побили?...Тетяну Чорновіл.

• Автор теми Автор теми project-70
  • Дата створення Дата створення

Що було насправді:

• Банальна "розборка" на дорозі після ДТП

Голосів: 96 29.4%
  • Дії злочинної влади

Голосів: 147 45.1%
  • Самопіар

Голосів: 83 25.5%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    326
Знав би ти, в якій фірмі я працюю. Вимушений був кинути, навіть, викладацьку діяльність, оскільки ця робота значно цікавіше й дає заробіток у кілька разів більше. :іржач:
Якщо заздриш. то це твоя проблема, а не моя? ...
...А хоч знаєте, що цей термін (інжиніринг) означає? Що втулили його зовсім не за призначенням? Ну, як тут не посміятися...:D

Вам не завидую, что такое инжиниринг знаю, применил не по назначению? Применительно к Вам - возможно, спорить не буду. На ты с Вами не переходил, тоже мне преподаватель - инженер.

Учите русский язык. Его богатство позволяет выразить любые эмоции и любое настроение. А без русского Вам только смайлики помогут.

Усі твої пости пронизані однією монотонною емоцією - самоневоволенням та униллю. Ти або унилий по життю або просто не в самій російській мові справа, а в умінні користатися будь-якою мовою.

...Вчиться ****ізувати інформацію й робити правильні висновки. А якщо людина користується інформацією з барабашки, або з радіо ОБК (одна баба казала), то тоді. звичайно, й ризикуєте наразитися на остракізм. Вчитися ніколи не пізно...

****изировать информацию и Вы - не совместимое.

Учите русский язык. Его богатство позволяет выразить любые эмоции и любое настроение. А без русского Вам только смайлики помогут.
:іржач: Я російською, смію Вас завірити, володію, по меншій мірі, не гірше Вас. Особливо, враховуючи те, що за радянських часів переважна більшість моїх наукових публікацій була російською мовою. Так, що підставились самі, мені ж нічого більше не залишається, як посміятися....:іржач:

Да какой он там преподаватель?
:іржач:Ну, знову ж підставилися... А. раптом, я працював професором?

:іржач: Дякую, знову розвеселили... :іржач:

Весельчак, однако.

Одну страну ******* уже, теперь за другую взялся. Профессор. А степень тоже есть? Тебя в США бы депортировать, что бы там занимался провокациями и сепаратизмом... Вот с такими Украина обречена...

Останнє редагування:
Особливо, враховуючи те, що за радянських часів переважна більшість моїх наукових публікацій була російською мовою.

:D А потом перекрасился в угоду моменту. А партбилет не выбросил, хамелеон?

Якщо почитати опуси свідомих,то виходить,що все у них добре-і зарплата,і освіта...і це все при"злочинній владі"! :D

Это потому что я смайликами не пользуюсь?

Бачу, що ти дійсно погано розумієш українську мову, тому для тебе зроблю виключення.
ПС: Ты либо унылый по жизни, либо просто не в самом русском языке дело, а в умении пользоваться средставми данного языка.
ППС: Для совсем тугодумов, намекаю, что ты ***** не умеешь пользоваться всем спектром средств русского языка, потому и пишешь однообразную уныль, от которой веет скукой и вернет зевать. И втули ты хоть сотню ржащих смайликов в свой унылый текст, это не вызовет даже улыбки.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу