Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Побродить по городу с фотоаппаратом

• Автор теми Автор теми Angered
  • Дата створення Дата створення
А что из музыкантов будет "Хор Турецкого" и все?
Мне понравился год, когда приезжали zdob si zdub и Вопли Видоплясова.Но скорее всего тоже поеду.

я типа вернулся)
кто в субботу, воскресенье бродить будет?

Я и сб и в вс.
Вопрос только куда пойдём или поедим?

а кто то едет на печенежское поле????????
А что и во сколько там будет происходить. Внятной информации не видел в нете.
В принципе желание есть. Если поеду, то на машине. Могу с собой еще троих фотоманьяков прихватить. Только вот со временем выезда нужно определиться. Целый день там торчать мумифицируешься :)

Маньяки!
Предполагалось, что претенденты владеют информацией о расписании мероприятия. Просто поехать не проблема. Хочется ж знать куды и в коем часу. А то давайте часиков в 6 утречка махнем. Конкурентов не будет. И объектов тоже. Побегаем по травке, друг друга поснимаем:)

Был в 2007, мы приехали в 2, а концерт начался где-то часов в 8, Вакарчук начался в 10 (если верить EXIFам).
Думаю, где-то так и в этот раз будет.

Был в 2007, мы приехали в 2, а концерт начался где-то часов в 8, Вакарчук начался в 10 (если верить EXIFам).
Думаю, где-то так и в этот раз будет.
Это цифры пополудни? Приемлемо.
Тока всю ночь там торчать я не планирую. Так что завзятые должны предусмотреть варианты добирания обратно.
Завтра до обеда спишемся. Ок?

Это цифры пополудни? Приемлемо.
Тока всю ночь там торчать я не планирую. Так что завзятые должны предусмотреть варианты добирания обратно.
Завтра до обеда спишемся. Ок?

Вы до скольки? Я бы и на обратную дорогу на хвост бы упал...

Программа фестиваля h t t p ://ren-fund. o r g/ppole2009_pr og ram .php
удалить пробелы.

з 10.00 - реєстрація учасників фестивалю на вхідному порталі
10.30 - початок формування колон урочистого параду етнофестивалю
11.00 - Парад учасників етнофестивалю «Печенізьке поле»
11.10 - Відкриття фестивалю. Привітання господарів поля.
Урочисте відкриття фестивалю.

11.30 - Виступ найкращих фольклорних колективів та виконавців Харківської області
14.00 - Виступ національних культурних товариств Харківщини
16.00 - Перерва в концерті на великій сцені, саунд-чек учасників гала-концерту
Запрошуємо всіх учасників і гостей етнофестивалю взяти участь у розвагах на Печенізькому полі:

* оглянути виставку-продаж у Місті майстрів і придбати вироби народного мистецтва та сувенірну продукцію фестивалю;
* взяти участь у майстер-класі з народної вишивки, різьблення по дереву, бісероплетіння та інших видах української народної творчості;
* відвідати стоянку давніх печенігів;
* взяти участь у стародавніх народних іграх на обрядово-ігровому майданчику;
* о 17.00. діти зможуть подивитися лялькову виставу «Теремок» на дитячому ігровому майданчику;
* на цьому ж майданчику діти зможуть взяти участь у майстер-класі з виготовлення ляльок-мотанок, мартишорів, писанок, макраме, вишивки та інших виробів народної творчості;
* побачити процес виготовлення української бандури на кобзарському майданчику;
* передивитися програму «Фолькольори» на «Слобожанському подіумі»;
* оглянути діючий макет аеропорту «Харків», стадіону «Металіст» та готелю «Європейський» на майданчику «Євро-2012»;
* і ще багато-багато цікавого

19.30 - Гала-концерт
Привітання гостей етнофестивалю «Печенізьке поле» головою Печенізької районної адміністрації Єфремовою Іриною Олексіївною.

19.40 - Джем-сейшн ансамблю народних інструментів «Ярмарок» та гурту-ательє «Драбина».
19.55 - Привітання учасників та гостей етнофестивалю "Печенізьке поле" головою Харківської обласної державної адміністрації Арсеном Аваковим.
20.05 - Виступ Віктора Соломіна (домра) та гурту «SOLOMINBAND», презентація унікального музичного інструменту: єлектричної домри.
20.30 - Виступ гурту «ТІК».
21.00 - Виступ арт-групи «Хор Турецького»
22.30 - Святковий фейерверк.

Программа фестиваля h t t p ://ren-fund. o r g/ppole2009_pr og ram .php
удалить пробелы.
Спасибо Вам большое:) А с нами не хотите?

11.00 - Парад учасників етнофестивалю «Печенізьке поле»
11.10 - Відкриття фестивалю. Привітання господарів поля.
Урочисте відкриття фестивалю.

11.30 - Виступ найкращих фольклорних колективів та виконавців Харківської області
14.00 - Виступ національних культурних товариств Харківщини
16.00 - Перерва в концерті на великій сцені, саунд-чек учасників гала-концерту
Запрошуємо всіх учасників і гостей етнофестивалю взяти участь у розвагах на Печенізькому полі:

* оглянути виставку-продаж у Місті майстрів і придбати вироби народного мистецтва та сувенірну продукцію фестивалю;
* взяти участь у майстер-класі з народної вишивки, різьблення по дереву, бісероплетіння та інших видах української народної творчості;
* відвідати стоянку давніх печенігів;
* взяти участь у стародавніх народних іграх на обрядово-ігровому майданчику;
* о 17.00. діти зможуть подивитися лялькову виставу «Теремок» на дитячому ігровому майданчику;
* на цьому ж майданчику діти зможуть взяти участь у майстер-класі з виготовлення ляльок-мотанок, мартишорів, писанок, макраме, вишивки та інших виробів народної творчості;
* побачити процес виготовлення української бандури на кобзарському майданчику;
* передивитися програму «Фолькольори» на «Слобожанському подіумі»;
* оглянути діючий макет аеропорту «Харків», стадіону «Металіст» та готелю «Європейський» на майданчику «Євро-2012»;
* і ще багато-багато цікавого

В принципе меня вот эта часть (до начала гросс концерта) и интересует.
Предлагаю ориентироваться на выезд в 12-13. ???

И я там буду :) так что званите :)
правда я пораньше поеду... Наверное.

рац.предложение - около 14ти собраться, например, неподалёку от сцены, перекусить :пиво: и далее бродить совместно =)

Там как минимум один воздушный шар будет :) и погода завтра летная :)

А на день города кстати будет не меньше 20-30 воздушных шаров ;) так что кто захочет сможет полетать :)

Назад
Зверху Знизу