Больше удивило не то, какой он, оказывается, плохой, а то, что вдруг это стали показывать по ИНТЕРу. Все они, олигархи, хороши. Но кто и зачем вдруг решил всем открыть глаза на Беню? Которого до этого возносили как первого патриота. Очередной дерибан?
Млять, та що тут дивного. Канал Інтер було засновано для заміни ОРТ в Україні. Навіть 30% акцій Інтеру належало ОТР. Зараз можливо формально "власник" і інший. Але політика каналу незміна. Це канал з відвертою проросійською політикою. Дивишся - нібито проукраїнські сюжети, але досить часто такі або песимістичні вкидання, або обсираловка влади чи АТО.
Щодо Коломойського. Для себе я б його поставив майже поруч з Порохом. Це людина, що сама себе створила і свій бізнес. На відміну від Фірташів, Ахметових, Єфремових, Пінчуків. Які банально привласнили державні активи та підприємства і опа-ля - багаті люди. Коломойський створив, саме створив, міцний банк. Послугами якого користуватися принаймі дуже зручно. Від наявності по всій країні банкоматів, терміналів та відділень, до можливості проводити банківські операції через інтернет. Хтось знає краще представлений банк в Україні? Зі стількома послугами та можливостями?
Так, багатьом не подобається обслуговування у відділенях Привату, не влаштовують відсотки... Але перше зумовлено величезною кількістю користувачів і відверто скажу навіть для себе банк таки намагається впорядковувати свою діяльність. А друге - ну не подобається - міняйте банк. Ну в чому проблема? Чому скиглити?
Щодо самої особи Коломойського... Ну він не мій кумир. Як людина - не знаю, не знайомий. В політиці та на ТБ він не світиться. Але як організатор він молодець.

А вся істерія навколо нього влаштована виключно москалями. Це їхня спроба змусити олігархів відійти в бік. Як їм вдалося відтиснути Ахметку. Скільки цей вилупок мовчав? Чи не фінансував він особисто і Яника, і вату, і провладні мітинги?
Звычайно, в нас жэ з"явывся кэривнык зкыдальныкив вождив-тыранив, проходыв стажування у Львови. Ось воны й готуються протыдияты.
Дибіл? Рашканутий вилупок? Колорад? Вали нах.