Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Платежі за опалення/воду у Харкові. Обговорюємо КП ХТМ та КП Харківводоканал

У нас в доме тоже некоторым звонили, но за горло не брали. Говорили, что если есть возможность, давайте сейчас, а так - да, после войны.

Но, некоторые поверили счётчики, сейчас, на дому. Приходил специалист, с ноутбуком, делал диагностику, не снимая счётчики. 320 -350 за счётчик.
Да, я просто не стала долго писать, поверка на месте 680 грн.
Но есть нюанс - за документами надо потом самому в их кон-
тору ехать.
Я склоняюсь к тому, чтоб поверить сейчас, пока время есть,
да и людям дать заработать.

Да, я просто не стала долго писать, поверка на месте 680 грн.
Но есть нюанс - за документами надо потом самому в их кон-
тору ехать.
да и людям дать заработать.
Да, на Рыбалко, вроде так. Но, когда выйдет время мне на поверку, то проехаться за бумагами мне сто раз проще, чем искать сантехника снять счётчики и поставить трубочки, отвезти на поверку, забрать с поверки, опять сантехник , потом пломбировщик....Чего то я от такого алгоритма заранее дурею....

Да, на Рыбалко, вроде так. Но, когда выйдет время мне на поверку, то проехаться за бумагами мне сто раз проще, чем искать сантехника снять счётчики и поставить трубочки, отвезти на поверку, забрать с поверки, опять сантехник , потом пломбировщик....Чего то я от такого алгоритма заранее дурею....
Нет. За 750 он приедет, снимет счётчики, увезёт.
Потом приедет, поставит поверенные и тут же выпишет доки.
А за 680 он приедет, поверит, не снимая, но за доками - сами к ним.

Нет. За 750 он приедет, снимет счётчики, увезёт.
Потом приедет, поставит поверенные и тут же выпишет доки.
А за 680 он приедет, поверит, не снимая, но за доками - сами к ним.
А, я не совсем, значит, вникла .

Горячей в горячем кране или какая будет, лишь бы текла?
Есть же еще двухрежимные счетчики для горячей воды.
У меня ЛВ-4Т стоит на горячей воде. Тоже звонили, предлагали поверку на дому. Я их сразу спросил насчёт необходимости замены батареи в таком счётчике. Они сказали что электронные счётчики на дому не поверяют - только с демонтажем, и стоит это уже не 350 грн за счётчик, а аж 2000 грн :eek:
Короче, послал их, культурно :D

У меня ЛВ-4Т стоит на горячей воде. Тоже звонили, предлагали поверку на дому. Я их сразу спросил насчёт необходимости замены батареи в таком счётчике. Они сказали что электронные счётчики на дому не поверяют - только с демонтажем, и стоит это уже не 350 грн за счётчик, а аж 2000 грн :eek:
Короче, послал их, культурно :D
За 2000 гривен можно жить и без счетчика.

Тимчасово, з технічних причин, мобільний банкінг Ощад 24 не приймає платежі за розподіл газу.
Про це повідомляє
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
із посиланням на АТ «Харківгаз».

Наразі оплатити послуги клієнти компанії можуть у касах відділень Ощадбанку та у інші онлайн і офлайн способи:

онлайн
  • через мобільний застосунок Приват24;
  • через платіжні системи Portmone, EasyPay.ua., ін

офлайн
  • у відділеннях банківських установ;
  • у відділеннях Укрпошти та Нової пошти.

При оплаті за розподіл газу необхідно вказати особовий рахунок (10-ти значний код розпочинається з цифр 132…), ПІБ, адресу. Інформація про особовий рахунок міститься у квитанції на розподіл газу, яку у друкованому вигляді щомісяця надає своїм клієнтам АТ «Харківгаз».

да и людям дать заработать
делайте сейчас. После войны народ может активно ломануться делать поверку, особенно, с учетом количества вернувшихся и желающих продать/купить недвигу

Где-то была тема, человек писал про необходимость доступной воды на период блекаутов, не могу найти.
По смыслу - водоканал, об этом:

Два или три дня не было отопления в марте. Посмотрим будет ли перерасчет.

Где-то была тема, человек писал про необходимость доступной воды на период блекаутов, не могу найти.
По смыслу - водоканал, об этом:

Адреси розташування колонок із водопровідною водою у найнижчих точках мереж,
вуличних колонок та шахтних колодязів із технічною водою
вказані на стартовій сторінці офіційного сайту КП «Харківводоканал»
у розділі «Альтернативні джерела води»:
.

Переглянути вкладення 13230089

Дорогі харків’яни!

Погода дозволяє завершити найважчий опалювальний сезон раніше 15 квітня. Відповідне розпорядження вже підписане, і відзавтра «Харківські теплові мережі» припинять подавати тепло у ваші домівки.

Відключення тепла раніше запланованого терміну дасть змогу зекономити ресурси під час війни.

Дякую нашим тепловикам, які прикладали надзусилля, щоб протягом останніх пів року в оселях містян було тепло. Через російські обстріли систему опалення доводилося перезапускати з нуля 8 разів, а це безпрецедентний випадок в історії України.

Дякую бійцям ЗСУ, завдяки яким ми могли працювати та забезпечувати стабільність у тилу.

Та, звісно ж, хочу зазначити, що буквально відразу ми починаємо готуватися до наступної зими.

Появились данные за март на сайте ХТС.
Или они пришли до тямы? но очень демократичные показания по теплу.

В трешках у нас за февраль 2700 хватонули. Самый большой платеж за сезон.
Позже к полудню узнаю у них цифру за март. Соседи долго спят. :)

Назад
Зверху Знизу