Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Так це вже місяці 3 чи 4Ю-ху!
Квитанцию водоканала стали печатать на обороте квитанции тепловых сетей.
Угу. Завела новую папочку для квитанций - ХТС + ВодоканалЮ-ху!
Квитанцию водоканала стали печатать на обороте квитанции тепловых сетей.
Се телефонує не ХВК, в сертифіковані комерційні контори (їх дофіґа, до речі). А до бази абонентів я й сам свого часу мав доступ...Панове, а ви перевірку лічильників води під час повномасштабного робили? І чи плануєте? У мене термін в жовтні закінчується, але телефонувати і пропонувати зробити перевірку відповідні служби почали ще влітку. На моє зауваження, що ще зарано, відповіли, що буде збільшення вартості цієї послуги і вони пропонують зробити ще по старій ціні... ( як мило). Коли я зауважила, що під час військового стану, перевірку робити необов'язково, роздратовано кинули слухавку) ))
Я знаю. Тому не розумію, чому вони дозволяють собі не дуже ввічливо вести діалог з потенційним клієнтом.Се телефонує не ХВК, в сертифіковані комерційні контори (їх дофіґа, до речі)
Ви як в СРСР не жила. До речі, різні тьотки (за рівнем ввічливості) надзвонювали. Як і взагалі всі люди різні... Ну, навантажили діловодку чи прибиральницю від нєфіґ дєлать продзвонити 100 номерів за вибіркою - вона й робить "на отлюбісь"Я знаю. Тому не розумію, чому вони дозволяють собі не дуже ввічливо вести діалог з потенційним клієнтом.
Термін перевірки закінчувався в квітні 2022. Перевірку замовила і зробила у квітні 2023, вважаючи, що людям теж треба заробляти.Панове, а ви перевірку лічильників води під час повномасштабного робили? І чи плануєте? У мене термін в жовтні закінчується, але телефонувати і пропонувати зробити перевірку відповідні служби почали ще влітку. На моє зауваження, що ще зарано, відповіли, що буде збільшення вартості цієї послуги і вони пропонують зробити ще по старій ціні... ( як мило). Коли я зауважила, що під час військового стану, перевірку робити необов'язково, роздратовано кинули слухавку) ))
Тобто через рік після закінчення терміну перевірки, а не так як мені пропонували надачі послуги - раніше на декілька місяців до закінчення терміну.Термін перевірки закінчувався в квітні 2022. Перевірку замовила і зробила у квітні 2023, вважаючи, що людям теж треба заробляти.
Наступна у 2027.