4000 грн на місяць

Планы после победы.

• Автор теми Автор теми Stank
  • Дата створення Дата створення
Re: Планы после победы.

Как победим начну социализироваться. Заебала социофобия, надоело избегать людей и по десять раз перечитывать сообщения перед отправкой боясь, что меня не так поймут

ознайомився з вашими дописами. В них простежується надзвичайно високий рівень національної свідомості! Ви можете пишатись собою, адже саме таких бандерівців як ви кацапи вважають своїми лютими ворогами! Всіма силами старатимусь рівнятися на такого націоналіста, як ви!

Наша русофобiя недостатня. Кожна свинособака повинна здохнути.

У меня на победу припасена бутылочка шампанского,купленная ещё до войны)планирую ее выпить под светящиеся фонари на улице и крики веселых детей копошащихся по дворе)

По перше-повернутися додому, побачити та обійняти всіх рідних, що залишилися в Україні.
По друге-побачити на свої очі що таке Чорнобаївка:)
По третє-взяти участь (на скільки це можливо) у відбудові своєї країни.

У меня на победу припасена бутылочка шампанского,купленная ещё до войны)планирую ее выпить под светящиеся фонари на улице и крики веселых детей копошащихся по дворе)

Була ,знайома Файна дівчина Євгенія - окрім цілуватися вЗасос і писати вірші , більш нічого нєВмілла:D

То мабуть не я)вірші це не моє)

Вірші - трохи моє. Зараз не дуже пишеться, але боротися з ворогом можна в тому числі й словом.

у чорнобаївці місцина
що вкрив господь своїм плащем
одна колона друга третя
ущент
(с) Іронія

На ФБ є нова група, яка чекає авторів та підписників.
https://www.facebook.com/groups/651752132593750

да. Но лучше пиши на хуйлуском языке. Чтоб хуйлостанцы понимали

Легко :)
гнобят и мучают спасите
ждет русских грустный рыжий лис
и кто освобождать приходит
тому он рад и рад и рад
:ги:

Назад
Зверху Знизу