нашел три рецепта:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Ingredients:
•9.5 # German Vienna malt
•1 # German Munich malt
•.75# Belgian Aromatic malt
•.75# German Caramel malt (10L)
•.75# German Wheat malt
•.75# Cara-Pils
•.5# Flaked Oats
•1 oz. Hallertau Herrsbrucker (3.8% A)--45 mins.
•.6 oz. Northern Brewer (8.8% A)--15 mins.
•Wyeast Bavarian Lager (#2206)
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Ingredients:
•5.5 lbs DWC Pilsner Malt
•4 lbs. Great Western Munich (8L)
•0.5 lbs. DWC Belgium Aromatic
•0.5 lbs Hugh Baird Carastan (30L)
•0.25 lbs.Domestic Cara-Pils
•0.25 lbs. Hugh Baird Crystal (50L)
•1.5 oz Tetnanger for 60 min (3.5%)
•1.0 oz Styrian Goldings 30 min (5%)
•1.0 oz Saaz 15 min (3.9%)
•Wyeast 2206: Bavarian
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
4.50 lb Pilsner (Weyermann) (1.7 SRM) Grain 40.91 %
2.25 lb Munich I (Weyermann) (7.1 SRM) Grain 20.45 %
2.25 lb Vienna Malt (Weissheimer) (3.0 SRM) Grain 20.45 %
0.50 lb Amber Malt (22.0 SRM) Grain 4.55 %
0.50 lb Biscuit Malt (23.0 SRM) Grain 4.55 %
0.50 lb Victory Malt (biscuit) (Briess) (28.0 SRM) Grain 4.55 %
0.50 lb Wheat Malt, Pale (Weyermann) (2.0 SRM) Grain 4.55 %
0.50 oz Hallertauer Mittelfrueh [4.60 %] (60 min)
1.00 oz Saaz [4.60 %] (15 min)
0.50 oz Tettnang [4.50 %] (60 min)
0.50 oz Hallertauer Mittelfrueh [4.60 %] (15 min)
White Labs WLP820 Octoberfest - Marzen