- 🟡 06:37 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Горе то какое
ну горе не горе а приходится людям пиздовать за 70 км к врачу на прием
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Горе то какое
я про кланы и говорил с хорошим доходным местомтому що особисто знаю не одну сім'ю де мінімум три покоління врачів (бабуся\мама\донька)
І всім так мало платять, але у всіх є квартири, машини, відпочинки 2-3 рази на рік за кордоном.
Это путь утопии. Нужно вводить страховую медицину. С правом человека идти по страховке хоть в государственную хоть в частную клинику. И к кому люди будут больше идти при наличии реального выбора, тот и будет больше денег от страховой компании получать.Піднімати треба премії,
Він допоможе українцям захищати національні інтереси України. А вас, представників меншин, ніхто не питає що і як робити.каким нахуй образом он поможет в окончании войны или снижении тарифов?
Саме так.он поможет в окончании войны
Не знаю що там у вас кацапів починається, а в Україні державний гімн починається зі слів "Ще не вмерла України ні слава ні воля". Можеш скористуватися гугл перекладачем, якщо тобі важко перекласти це речення на свою мову меншин.у нас даже гимн начинается со слов: ще не вмерла Украина.
Я одного не пойму - в Харькове, чтобы услышать украинскую речь нужно очень сильно постараться , ну разве что в общаге студенческой, где первый курс живет ,мову (исковерканную) можно услышать наверняка.Так вот, откуда тут ( на ХФ) столько украиномовных??? Где вы в реале прячетесь???
держи свое мнение при себе и никогда вслух его не говори, темпаче что касаемо хуйни с вводом украинского языка.
каким нахуй образом он поможет в окончании войны или снижении тарифов? у идиотов - идиотские введения.
у нас даже гимн начинается со слов: ще не вмерла Украина.
не великая и могучая или еще какая, а со слов еще пока не умерла.
дебелизм один и больше ничего.
Їдь у белгород і там дивись своє кіно.
Гугл переводчик-"Еще не умерла Украина ни слава ни воля".Не знаю що там у вас кацапів починається, а в Україні державний гімн починається зі слів "Ще не вмерла України ні слава ні воля". Можеш скористуватися гугл перекладачем, якщо тобі важко перекласти це речення на свою мову меншин.
держи свое мнение при себе и никогда вслух его не говори, темпаче что касаемо хуйни с вводом украинского языка.
каким нахуй образом он поможет в окончании войны или снижении тарифов? у идиотов - идиотские введения.
у нас даже гимн начинается со слов: ще не вмерла Украина.
не великая и могучая или еще какая, а со слов еще пока не умерла.
дебелизм один и больше ничего.
Это твое мнение.Тому позбавитись від російської мови - це остаточно розірвати "родословну" з свинособаками. Це позбавити українців комплексу меншовартості, та перестати бути "младшим братам" для кацапів.
Быстрота-признак умственной неполноценности,ибо указывает на нехватку мозгов,чтобы обдумать что-то.Звертайся.
Я і в інших питаннях можу дуже швидко вказати тобі напрямок.
Тю, а коли це мова нац меншин (руська) була у нас дургою?В Израиле,например, никому в голову не придет отменить арабский язык как второй официальный и оставить иврит единственным .
языка,на котором говорит и думает большАя часть населения Украины
А почему " привезти фільм, дубльований в Росії, накласти субтитри і показувати - заборонено" ? Кем-заборонено,есть какие-то законодательные акты?
Згідно з постановою КМУ № 551 (від 21 червня 2010 року) фільми, дубльовані за межами України або фільми, дубльовані іншою мовою без українських субтитрів, на український ринок не допускаються, за винятком фестивального та арт-хаусного кіно у кількості не більше 10 фільмокопій.
Постанова КМУ № 168 (від 1 лютого 2012 року) вилучила з «Положення про державне посвідчення на право розповсюдження і демонстрування фільмів» норму, яка вимагала обов'язкового дублювання або озвучення фільму на території України.
Не твого розуму справа, монголоїдний представник меншинкаким образом?
Не не показуха. Это ваша кацапская фантазия. Никто никому никогда не запрещал разговаривать с такими же на русском. Но в публичной сфере с украинцами будь добр разговаривай на языке межнационального общения в Украине, на украинском. Если человек пьяный, с балалайкой, немытый, матюкается или еще как обозначился что он русский, тогда на здоровье можешь с ним на русском разговаривать.уничтожение русского языка-лишь показуха