Підстрелили Ірину Фаріон

• Автор теми Автор теми PhenixUA
  • Дата створення Дата створення
Из г@вн@ лепили пулю (хоть не серебряную?) Мученицу. Чтобы был общественный резонанс.
Кацапи до сих пір її бояться.
Кажуть шо її могилу пробували розкопати щоб перевірити чи вона справді похоронена.
Нічії слова так не турбували кацапів як її.
Тільки слова. Ніякі не дії. А просто шо вона говорила.

Кажуть шо її могилу пробували розкопати щоб перевірити чи вона справді похоронена.
Нахуя вона тепер кому потрібна? Мавр зробив свю справу - мавр пішов(С)
Скажу чесно - мені ії не шкода, бо зараз гине щодня більш реальних захисників України. Але вирок вважаю занадто тяжким , вище приводив як до 9 років засудили за вбивство. А Фаріонша що, з золота зроблена, що довічного дали її вбивці????

• Це лайк!
Реакції: KRAK
Нахуя вона тепер кому потрібна? Мавр зробив мою справу - мавр пішов(С)
Скажу чесно - мені ії не шкода, бо зараз гине щодня більш реальних захисників України. Але вирок вважаю занадто тяжким , вище приводив як до 9 років засудили за вбивство. А Фаріонша що, з золота зроблена, що довічного дали її вбивці????
Так отож.
А попробуй скажи, причем абстрактно, что без всей этой погани мир был бы значительно лучше - тут же ватная поебень начинает ныть "анижечьитодети/авотеслитвоегоребенка".
Кретины.

Мене дивує, що за вбивство Фаріон дали довічне, хоча нещодавно засудили якогось хлопця за вбивство свого собутильника, усього на 9 років! Чим Фаріон краща за того вбитого

https://www.kharkovforum.com/thread...zarizav-pryyatelya-ta-pobyv-druzhynu.5510538/
Потому что требовали толпы, организованные откормленной харей местной администрации (дочерью пострадавшей). Они ж скандировали:
До-вич-нэ! До-вич-нэ! Ещё и требовала 15 миллионов. Интересно, а где он 5 возьмёт?
Не говоря уже о том, что судили парня во враждебной обстановке. На заседаниях суда не стеснялись терроризировать обвиняемого. А в его защиту боялись организовывать митинги - ехать надо и тцк ж всех переловили бы.... Ну и "списочек" сыграл свою роль, видимо - в штаны наложили и подсуетились.

Нахуя вона тепер кому потрібна?
По реакції кацапів видно шо вона їх турбує.
І турбує сильно.
Кацапи її згадують. Кацапи її пам'ятають.
І тільки завдяки реакції кацапів вона відома.
Я на неї звернув увагу тільки тоді коли побачив як страшно виють кацапи.

До речі, зараз її могила - навіть ничим особливим не відрізняється від тих, що поруч. Літом там точно не було більше квітів, ніж на тих, що поруч, або по руху в тому напрямку...Там, як заходиш на цвинтар -направо по одній великій алеї, й по ходу є поховання когось з відносно відомих загалу, а також і перважна більшість -зовсім не відомих.

Ищите черную кошку?
Я не верю, что 18-летний мальчик, у которого мать-учительница, а отец - в ЗСУ является убийцей. Замешан может быть по глупости, по молодости. Тем более, он не признался.

Останнє редагування:
из-за таких, как она начинаются мовные срачи, вражда, ненависть и войны.
наведи приклад, яка війна за останні 100 років почалася за фаріонів, а не путінів? а може з дурня зєлєнського-роззброювача-миротворця?

Я не верю, что 18-летний мальчик, у которого мать-учительница, а отец - в ЗСУ является убийцей.
Очень возможно. Но нужна была огласка и скорый суд. Показательный. Обличающий. Запугивающий! Кстати, "где у нас [ген]прокурор?"© Далеко не в шестой палате!

Когда вскроется правда - а это не ранее обнародования фактов о ныне резвящейся мишпухе до нелоха включительно, узнаем много интересного!

Солочь, а Фарион не жаль? Тоже человеком живым была..
Нет конечно. Без этой мрази мир чище стал. А так правосудие у нас, конечно, в своем репертуаре. Обычно за убийство дают лет 15, а то и меньше, а тут на прям на цвет нации посягнули - бесноватую бабку-шпрехенфюрершу.

Назад
Зверху Знизу