Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Підстрелили Ірину Фаріон

• Автор теми Автор теми PhenixUA
  • Дата створення Дата створення
А потом новые законы - и о выборах, и о требованиях к кандидатам.
Тезисно. Начал статью перед днём Конституции, да на первом пункте так и остановился. Ни времени, ни вдохновения. Пока что.

Сжато:

1. Избирать и быть избранным могут быть исключительно военнообязанные (никакого ****изма, ибо среди таковых есть и женщины. Опять же - пример Израиля). Им, если что, свои жизни за страну отдавать.
2. Количество каденций - не более двух! Любого уровня - от сельсовета до Верховной Рады. Хватит нам шести- да восьмикратных нардепов-лоббистов!
3. Исключение из процесса верующих. Истово. Ибо, если человеку плохо и он пару раз зашёл в церковь/мечеть/синагогу - это понятно. Но, если истово бьёт поклоны картинкам при безусловной вере в загробную жизнь - зачем голосовать? Все его/её ништяки будут исключительно в загробной жизни.
4. Соразмерность представительства этносов. Уже целые династии в избирательных округах! Представляющих совсем иную веру, мировоззрение, нормы поведения и пр. Хвост не должен крутить собакой.

Начинайте бросать тапки! Если только вместе с аргументами.

Или дополнять предложенное.

• Це лайк!
Реакції: Tori
Я скачав й почав читати. Менi дуже нудним з'явилося..... Тошнотворно-нудним.....
Это надо было читать в 1984, ну хотя бы в 1994-м, тогда это всё ещё было пугающе узнаваемым

Ну, например, в бытность презедентом проффесора
я не видел по телевизеру ни одного из его выступлений, что он там отмачивал
- нету ящика, поэтому фильтрую, как хочу. Потому что до тошноты.
Уже в 2015-м кое-что просмотрел и только гадливо улыбался,
а теперь не интересно и скучно, другие проблемы.

Так же и с оруеллом, - и так же и с "Путешествиями Гулливера" Свифта,
которая вещь тоже была в своё время довольно актуальна, а потом превратилась в сюрреализм
(приводил уже этот пример)

Это надо было читать в 1984, ну хотя бы в 1994-м, тогда это всё ещё было пугающе узнаваемым
Да! А щас это тут уже
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
радио.ру???:буе: А на коротких или средних волнах нету? Ну типа как Голос Америки и Сева Новгородцев на совдепии?

Так, приблизно як "Архіпелаг ГУЛАГ". Важко. Але того варто.
Я лежав у Валкiвськiй лiкарнi пiсля операцii на брюшнiй полостi, та читав Солженiцина "Раковий корпус", так при обходi навiть лiкар затримався бiля мене та поцiкавився книжкою, сказав що теке краще не читати виздоровлюваючому. Це було 24 роки тому!

:рл:
Ти впевнений, що для перемоги у війні треба набирати в армію саме НЕПОТРІБ і тих людей, яким твоя країна ваще *****?
Ти по життю звик усе ліпити з гівна й палок? Чи тільки з гівна?

Лікарю-хірургу треба було дуууууже постаратися, щоб його взяли саме піхотинцем, а не в такмед чи евак. Бо кожна в/ч саме для того й намагається відхопити собі медиків, щоб використовувати їх за призначенням.
Ты с какой планеты вещаешь?

З квотами для ЛГБТ, темношкірих, інвалідів
В нас так багато ЛГБТ та черношкірих? Я за пропорційність представництва етносів у владі мову веду. Російською - соразмерность.

Бо інакше повернемося до "витоків". На кшталт Хазарського каганату. А зелений прапор Харкова "подаруємо" ісламістам.

Ні, черепи міряти не пропоную. Але, якщо бажаємо зберегти Україну слов'янською, треба починати діяти.

• Це лайк!
Реакції: Gata
В нас так багато ЛГБТ та черношкірих? Я за пропорційність представництва етносів у владі мову веду. Російською - соразмерность.
Хай сидят и не отсвечивают падлы. Допредставлялись вон уже

Мало им было русского языка *****ам

радио.ру???:буе: А на коротких или средних волнах нету? Ну типа как Голос Америки и Сева Новгородцев на совдепии?
пойдёт (тот линк я дал, чтобы частоту увидел - 100.5 МГц ЧМ)? Севу можешь послушать на

А вот на средних "Проминя" давно нет. Похерили передатчик в Тарановке. Задолго до войны. Да и дорого это - на КВ и СВ вещать...

Хотя что-то ещё шевелится -

Так я ж тебе запитую. Ти назвала якісь умови і навіть не назвала їхню імовірність. Лише туманно натякнула, що ця імовірність близька до нульової. Плюс окремо натякнула, що це ще ядерна зброя не врахована. То давай говорити сміливіше, не соромся. Нема в нас шансів, так?

Як я вважаю – я тобі у приват потім напишу :D Якщо тобі справді буде цікаво :D

А от ти мені скажи, навіщо ти саме у мене це запитуєш? І з якою метою?
Є керманичі, є командуючі, є спеціалісти, які достеменно знають стан справ у забезпеченні зброєю, людьми, енергоносіями та іншим. Шо тобі заважає запитати у них і зробити свої висновки?

І я назвала тобі не "якісь" умови, а конкретні фактори, від яких залежить перемога. Звідки я можу знати "їхню імовірність"? Я шо, екстрасенс чи синоптик? Це навіть ЦРУ не знає.

"Натякнула" про ядерку, а ти й уяви не мав, перший раз чуєш, мабуть.

Коротше, доїбавсь, похлєщє Хваріон. Як твоя справжня хвамілія?

Чому у приват, це ж не інтим? Тут давай, усі свої, цікаво ж не тільки мені.
Отже, твоє бачення...

Так, приблизно як "Архіпелаг ГУЛАГ". Важко. Але того варто.
Так, Архiпелаг читав, а, вспам'ятав - Крутий маршрут, Точно не пам;ятаю - автора. Оце - Вещь була!!!!
Олена Гiнзбург кажись..... Автор.По Би-би-си постiйно читаои ii спогади!
Ну, ти знайшов що читати під час хвороби :)
А що, :Незнайку на Луне: надо было читать?
Да и дорого это - на КВ и СВ вещать...
Нашего радио там вообще нету!
Ну, ти знайшов що читати під час хвороби :)
Готувався до смертi, а вона, падла, мене вiдпустила........ Сказала - другим разом....Ось чекаю....

Назад
Зверху Знизу