Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Підстрелили Ірину Фаріон

• Автор теми Автор теми PhenixUA
  • Дата створення Дата створення
Гепу вон тоже пол Харькова хоронило со слезами на глазах.
Значит такие же воры и мошенники как Гепа! Вспомнил старый анекдот:
У армянского радио спрашивают - сколько в Харькове живёт евреев?
Армянское радио подумало минуту и отвечает:
- Население Харькова 1,5млн человек
Де об'єднуватись з Гіркіним, в його камері?:D
На швацькiй машинцi! Вiн же зараз став швачкою на зонi!
А приказ в части отдает не офис президента.
24.02.2022 пацаны наверное не дождавшись приказа сами начали мочить *****скую армаду, двинувшуюся на нас, а в штабах срали ***ким и думали - как бы ***ла не разозлить ответными действиями?
а в рф ещё наскребут " непотриб".. у нас такого нет
Есть! Батальон Монако! Любыми дипломатическими путями заставить их вернуться в Украину, или шоб их вернули Украине как военнообязанных, попросту - депортировали! Я думаю, что для этого есть рычаги в дипломатии. А то получается Вася-тракторист-сын тракториста воюет чуть не 10 лет, а Вася-сын банкира в Монако отсиживается:відстій: *** в сраку, хай и сын банкира повоюет, может ещё и Героем станет! Посмертно!

Форма викладання того, що вона говорила, голос, та наголос, коли вона їм фактично під час війни говорила те, що вони й без неї усвідомлюють й ллють за це кров, до речі - була не той , що потрібна. Тому вони, та й більшість суспільства мабуть, сприймали цю "орлицю", її словами, як іншу птаху (не хочу зараз висловлюватися щодо покійної, яка була вбита). Мені шкода. Але та форма фактично затмярила сутність того, що вона доносила, якщо доносила...
Інтонація, емоції то все може викликати агресивну реакцію. Спочатку.
Але ж потім думати треба, а не бикувати.
Були би замість Азова якісь чеченці, на другий би день всі вибачились і визнали що не праві.
А то ж бидло рогате прекрасно знають що не праві вони, але далі бикують. Бо їм так простіше, бо вони герої великі, бо їм все можна.

а будет этот рывок? когда он будет, кто это сказал?
Действительно и кто же это сказал... Ой, Минские же никто уже не помнит. Вы сейчас расскажете, что это Украина их не выполнила и спровоцировала полномасштабное. Где-то я это уже слышала.

Ти ж маєш на увазі початок повномасштабки, правильно я розумію?
Біда в тому, що армія – це ****ець наскільки неповороткий бюрократичний механізм. Не лише ЗСУ. Будь-яка армія. Просто ЗСУ в цьому правилі не виняток, на жаль. І особливо відчутний цей ****ець при реформуванні чи просто формуванні нових частин. В перший день повномасштабки пішов шалений наплив добровольців. Їх треба було забезпечити зброєю, обмундируванням, боєприпасами, зв'язком, сержантським і молодшим офіцерським складом. (Про якусь мінімальну бойову підготовку і про злагодження я вже мовчу.) Зробити це все за дуже короткий термін армія тупо не здатна. Хоч усерись, не здатна. Тому й бардак був жахливий, без волонтерів вотетовсьо не працювало. Чому верховне командування зарані не сформувало необхідну кількість в/ч і підрозділів? – бо хер би знайшло таку кількість людей. Але ті бригади/батальйони/роти, які існували не перший рік, були вже озброєними й боєздатними.
Да, начало.
Насколько я помню, официально и публично армия не готовилась к войне и даже сокращалась.
Более того, постоянно мусировался нарратив, что разговоры о войне - вражеская провокация.

Зараз теж бюрократія присутня. Умовно кажучи, в N-ій бригаді є фактична рота БПЛА, тільки забезпечена вона лише частково, бо офіційним наказом іще не сформована, і літуни формально числяться на якихось лівих посадах. А на складах припадають пилом готові дрони. І бригада їх отримає вже після того, як ОК підпише купу наказів про формування роти, зарахування операторів до штату і шо там іще. Плюс іще літунам треба ВОС проштампувати на підставі чогось... А в ОК своєї макулатури вагон, там зарахуй, там відрахуй, там вибий, там спиши... Ну і так воно все нове в армії й запроваджується.
Если дроны пылятся на складах, то зачем на них собирают деньги у населения?
Значит проблема не в финансировании?

Тобто таки російська армія непереможна?

Особисто мені російська армія про свої ресурси не доповідає.

Теоретично переможна. При виконанні багатьох умов, які є ідеальними: своєчасне та безперебійне постачання зброї західними партнерами, наприклад. А ви можете дати гарантії, шо воно буде завжди? Не можете. І ніхто не може. Навіть Крак, котрий "силён в геополитике". Раптом - бац!-і не дають. А своїй не вистачає. Шо скажуть: ну, ізвінітє, мі старались, но міслєнно мі с вамі...? Санкції, які працюють і які неможливо обійти, бойкот усіх країн по відношенню к агресору....Це зовнішні.Наші: мобілізація, яка йде "без скрипу", а як потрібно, налагоджене своє виробництво всього необхідного, відсутність внутрішніх чвар в суспільстві, дієве та швидке покарання за корупцію під час війни...

Тобто так, як воно повинно було відбуватися. Але. Є реалії, на які не можна заплющувати очі. Світ не ідеальний.

Це якщо зовсім не торкатися теми ядерки.

Действительно и кто же это сказал... Ой, Минские же никто уже не помнит. Вы сейчас расскажете, что это Украина их не выполнила и спровоцировала полномасштабное. Где-то я это уже слышала.
ничего я не буду говорить... никто не знает что будет потом....

Значит такие же воры и мошенники как Гепа! Вспомнил старый анекдот:
У армянского радио спрашивают - сколько в Харькове живёт евреев?
Армянское радио подумало минуту и отвечает:
- Население Харькова 1,5млн человек

Был такой анекдот, на тему несколько:
- В чем сходство евреев и неевреев?
- Когда в их странах начинается война и те и другие едут в Израиль (с)

24.02.2022 пацаны наверное не дождавшись приказа сами начали мочить *****скую армаду, двинувшуюся на нас, а в штабах срали ***ким и думали - как бы ***ла не разозлить ответными действиями?
Вполне вероятно.
Между пацанами и офисом Президента прокладок море, каждая из которых может отдать свой приказ.

Есть! Батальон Монако! Любыми дипломатическими путями заставить их вернуться в Украину, или шоб их вернули Украине как военнообязанных, попросту - депортировали! Я думаю, что для этого есть рычаги в дипломатии. А то получается Вася-тракторист-сын тракториста воюет чуть не 10 лет, а Вася-сын банкира в Монако отсиживается:відстій: *** в сраку, хай и сын банкира повоюет, может ещё и Героем станет! Посмертно!
Опять ты накидался.
Или это не присущий тебе сарказм?

Вот это сейчас и происходит.
Дают ****ы и параллельно решают с приобретением оружия.

А ты волаешь, что устал.
В окопе сидишь на передке третий год без ротации?
только не нада свои фантазии приплетать.... про " устал" где я писал? не вижу перспективы в продолжении, вот и всё...

Ну и сиди молча. Нечего *****скую пропаганду транслировать.

Страдалец прям
начинается... пропаганда... про ипсо не забудь... это модно сейчас - у кого своё мнение, тот ипсо гонит...

Назад
Зверху Знизу