Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Є політики котрі проїбали ядерну зброю.Хто більше для України зробив? Той що в бою загинув, чи якийсь політик.
То є так. Але вони ніколи не опиняються на війні. А за всі їх про'оби відгрибає простолюдин (((Є політики котрі проїбали ядерну зброю.
А є політики які завжди говорили шо пацаки то ворог і шо з пацаками колись доведеться воювати.
а кто? мне лень искать, но если єто біл порошенко то в общем он прав оказался - армия воевала фактически тем, что біло закуплено при порохе. зеля на перевооружение армии тратил ***** - все пошло на велике будівництво. ну вообще - какая ***** армия, если у нас тут "мир в глазах путина"я вже багатьох тут запитував, запитаю й тебе. Нагадай, будь ласка, хто до інавгурації Зеленського казав вголос, що ЗСУ вже готові до повномасштабної війни проти *****ів? Із пруфами нагадай, якщошо.
ой ***, да в ****у єтот говеній пафос. У нас десятки а может и сотни тісяч людей умерли гораздо более страшной смертью. И такие как єта ***** (дроздов например - он из той же тусовки ультра-патриотов) даже публично иронизировали над смертью 100 тісяч жителей мариуполя. Может и его тоже скоро грохнут, кстати. Ну я бі на его месте задумался о таком варианте собітий и начал ходить по улицам чуть осторожнее.
Вінниуький говорун неперевершений - то наш Кравчук.Полтавщина, Черкащина ото і є Українська мова. Як на мене. Лівий берег значно "русифікований". Мені ще подобається як на Вінниччині розмовляють ))). Ще Чернігів!!!
А потім на право та на ліво то суржик.
Не бийте мене )))
Пустобрех всмысле.Вінниуький говорун неперевершений - то наш Кравчук.
ну гепа с нами в цитатах и уже в фольклоре: "давай по-новой, все ***ня", "денег никто не даст", "где скоріе помощи *****". И хотя я за єтого ******* ****оеда никогда не голосовал и всегда агитировал против него, надо отметить, что какой-то вклад хотя бі в народній фольклор он сделал. А фарион - даже єтого не смогла.І? Скіко прийшло прощатися із Гепою? І де та пам'ять зара'? Ще й чотирьох років не минуло!
Замечательная мова у него была - и лексический запас, и произношение.Пустобрех всмысле.
Для первого Президента Украины это замечательно. Но мало...Замечательная мова у него была - и лексический запас, и произношение.
Там еще и интонация важна дальнейших слов, из которой становится понятно...
если оценивать контекст и смысл всего предложения, получается так:
"Теперь їх з полону визволили (длинная пауза) слава Богу
(практически незаметная пауза перед пояснением, что) не всіх, залишається 80% в полоні."
Нет, не смешно, а что смешного? Любой человек может внимательно послушать видео, вникнуть в контекст и убедиться в вышесказанном мною.) Вам самому не смешно ???
Речь не о президенте, а о винничанине.Для первого Президента Украины это замечательно. Но мало...