Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Підстрелили Ірину Фаріон

• Автор теми Автор теми PhenixUA
  • Дата створення Дата створення
На ***ла *******. А вот ОУН даже Нюрнберг не осудил.
ОУН - политическая организация. Ее осуждали поляки в период между войнами и сажали до криміналу, поскольку регион входил в состав Польши.
Могу ошибаться, но УПА вроде постала после первых советов, как военное крыло организации.

У лютому-березні 2014 було стрьомно йти по Харкову, від пам'ятника Кобзареві до своєї маршрутки на Благбазі, з синьо-жовтою стрічкою на одязі. Але дуже хотілося, тому йшли й озиралися.
У своїй країні, зі своїм прапором.
Зрозуміти й пробачити це московитам?
Прислуговуватись російською мовою після того, як московити убили скільки людей, моїх людей. Кого добре знав, і кого не знав зовсім? Споживати російський контент, користуватись надбаннями російської культури?
Ну, я не зможу ніколи.
У кожного своя міра у часі й послідовність відмови від усього *****ського. Особливо це буде у тих, хто вже у поважному віці- може бути довше, або ніяк, бо помруть раніше, ніж відмовляться. А ось діточок- згоден- треба з розумом навчати. Та, до речі, вони вже зовсім іншими ростуть, якщо родина, в першу чергу, цього хоче, навіть , якщо дорослі ще не зовсім відмовились, або не змогли.

Останнє редагування:
У меня куча пороховаты которая хочет чтоб Петя стал царем, даже ценой потери Украины.
Да ты и сам это подивердил, что вся вата сейчас за Петю.
Если потерять Украину, над кем же Пеця царевать собрался? Над рашкой? А ***ло уступит?

ОУН - политическая организация. Ее осуждали поляки в период между войнами и сажали до криміналу, поскольку регион входил в состав Польши.
Могу ошибаться, но УПА вроде постала после первых советов, как военное крыло организации.
УПА организовали как повстанческую армию в 42.

ну есестно, не удивлен
Вот и хорошо.
Потому, что ты не знаешь - у тебя в голове -модель, которую тебе построил твой ум, считав глазами какие то буквы на экране монитора.Особенно, если не прочитал между строк...

На часі пошук російського сліду.
Бо навряд чи хтось таке зробив на тямі. ***лу вигідно. Є привід для звільнення Львова.
Звичайно, якщо це не хвора людина вчинила.
Может и след кремля, чтоб опять вскаламутить общество, поднять со дна внутринациональную вражду, а то уже успокаиваться начали. Достаточно комменты в телеге почитать и эту тему.

держава Україна - є багатонаціональною та багатомовною.
Звичайне словоблуддя.
Словоблуддя придумане для прикриття нав'язування руссского язика.
Тільки в західних областях є можливість для існування інших мов.
На решто території всі національності знищені і мови ліквідовані.
Бо нав'язано русскій язик.

Вот и хорошо.
Потому, что ты не знаешь - у тебя в голове -модель, которую тебе построил твой ум, считав глазами какие то буквы на экране монитора.Особенно, если не прочитал между строк...
да не, читать я умею. Ты свою мысль выразил так двусмысленно что получается так как я написал

-------заставить выучить державну мову! Как в Прибалтике!
Ла-гід-но!

Людей віком 60+, напевне, вже пізно. Але, зверніть увагу - саме за мову викладення своїх думок на ХФ не чіпали (здається). Форумчани стали писати державною без примусу. Ну, щоправда, назви теми на українську перекладено.

Бо, як ти місцевий, вчив державну у школі. Й те записалося на підкорці. Й відновилося, як виникла потреба.

"Перешивання" силоміць, через коліно, до ладу ніколи не вело.

с дивана, а что?
ты следил вообще за причинно следственными связями диалога или так - как попугай - увидел и сразу -"сам *****"?
А то. Ежели сам с дивана пишешь, то чем тьі лучше? Не согласен с мнением? Так и пиши. А то сам людей делишь а других вьіходит вправе осуждать?

мой шеф: "я сам еврей - но ***ов ненавижу"... (это 1999 год, после совещания шефа с главой нбу - паном (сукой) Ющенко).... априори - всё верно.
Интересно, а кто тебе не **** из проукраинских политиков?

а вот БЕЗ ответов... у меня то ж самое было.

(из памяти) А ещё был Лемберг, 1985 год. "какие у Вас есть сигареты хорошие?" "-НЕ розумію!!! " "АГА...- А можна пачку космосу? - НЕМАЄ космосу!" (на витрине лежит, дело не в космосе ......дело в москале-покупателе...
- "моя твоя не понимай!" даже при совке)

сестра родная недавно с Львова приехали. Говорит на руском есестно. В магазинах забывала что надо! говорить на украинском - никто и полслова не сказал. На улице к мужику с собакой (местный то есть) обратилась, спросила как куда то пройти - минут 5 рассказывал( на украинском) а после пошел показывать куда идти.

Сестра до 02.24 была довольно уперто-ватной. Сейчас невзирая на возраст(60 годов) изменилась сильно, с моей помощью, не скрою

Назад
Зверху Знизу