Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Підкажіть по техогляду

• Автор теми Автор теми 11alexey111
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 2676
Хтось проходив техогляд останні рік-два?

Цікаво як відбувається процедура, чи треба якось готувати авто?

Виникла потреба зробити, а тут кажуть, що правила зараз змінюються. Не зрозуміло по вартості, що робити з тонування передніх вікон (воно присутнє але дуже слабеньке, прокатить чи ні х.з.), не всі станції роблять ТО повнопривідних авто.

Як я розумію, основне що будуть перевіряти, це світло та гальма?

Вітаю !, Я, торік.
Наразі весь техогляд передали у приватний сектор.
Десь на Киргизській стоїть будівельний вагончик, там два кремезних парубка з компом.
Поруч- колишня автобаза, там у боксі є ролікі-бігунці для авто.

Для мене на Логані-універсалі, що був записаний як вантажно-пасажирське авто, ця перевірка була мінімально "лайтова", для галочки :)
Змушений був купити на місці знак "Газ в авто" + здерли 500 грн за якусь перегорілу лампу позаду (можна було б самому поміняти її але це знову "запис на прийом" через тиждень.

Коротше, то ТО нафіг не потрібно при такому огляді, просто потрібні люди збирають массово гроші і ті фінансові потоки тягнуться дуже далеко.....

Памьятаю ТО при коммуністах, от там дійсно перевіряли і амортизатори і гальма і вміст СО2 у вихлопі, а зараз таке.....

Звісно, краще коли і світлотехніка у порядку і все інше !

Хтось проходив техогляд останні рік-два?

Цікаво як відбувається процедура, чи треба якось готувати авто?

Виникла потреба зробити, а тут кажуть, що правила зараз змінюються. Не зрозуміло по вартості, що робити з тонування передніх вікон (воно присутнє але дуже слабеньке, прокатить чи ні х.з.), не всі станції роблять ТО повнопривідних авто.

Як я розумію, основне що будуть перевіряти, це світло та гальма?
В вересні того року робив на ДАФа, приїхав, повороти, та фари перевірили, тай дали бумажку.

Я б його і не робив, просто в червні треба через Румунію проїхатися, без авто ніяк.

Зараз, кажуть, перевірка більш серйозна, все знімають на камеру. А в мене ще тільки один ліхтарь горить на задній хід і я не знаю чи має горіти другий, чи так з заводу. Фари лед х.з. як перевірити, помилок ніяких комп'ютер не видає.

Я б його і не робив, просто в червні треба через Румунію проїхатися, без авто ніяк.

Зараз, кажуть, перевірка більш серйозна, все знімають на камеру. А в мене ще тільки один ліхтарь горить на задній хід і я не знаю чи має горіти другий, чи так з заводу. Фари лед х.з. як перевірити, помилок ніяких комп'ютер не видає.
Їхати треба в хороше місто :-)

Минулоріч робив ТО службового Т5 (вантажо-пасажирський "В"). Як раз на Киргизський.
Перед візитом:
- перевірив усі лампи, замінви лампу ПТФ заднього;
- незадовго зробив ходовку та гальма;
-підкапотка в мене суха та без витоків рідин.

Дивились:
-світло, стопи, птф, покажчики поворотів та аварійку;
-на барабані перевірили гальма та ручник
-під капот заглянули, щоб звірити номери.

Уся процедура зайняла хвилин 15-20 з часу приїзду в назначений час, усі операцій фільмувались та робились фото.

Минулоріч робив ТО службового Т5 (вантажо-пасажирський "В"). Як раз на Киргизський.
Перед візитом:
- перевірив усі лампи, замінви лампу ПТФ заднього;
- незадовго зробив ходовку та гальма;
-підкапотка в мене суха та без витоків рідин.

Дивились:
-світло, стопи, птф, покажчики поворотів та аварійку;
-на барабані перевірили гальма та ручник
-під капот заглянули, щоб звірити номери.

Уся процедура зайняла хвилин 15-20 з часу приїзду в назначений час, усі операцій фільмувались та робились фото.
Авто без тонування?

ШІ пише, що він в мене один, з другого боку - то протитуманка.

Не зрозумів. "В хороше місто" через Румунію чи "в хороше місЦЕ" де закриють очі на недоліки при проходженні ТО?
Є місця де тільки повороти та стопи перевіряють.
Я робив тут
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Є місця де тільки повороти та стопи перевіряють.
Я робив тут
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Дякую, подзвоню до них, попитаю.

Тут така ситуація, що саме зараз прийняли новий закон і правила стають жорсткішими. Зрозуміло, що з часом вони зрозуміють як їх обходити але на перших етапах можуть дотримуватися правил і робити техогляд як треба.

Ну то нічого, автівка має все пройти. Хіба тонування поздираю.

Дякую, подзвоню до них, попитаю.

Тут така ситуація, що саме зараз прийняли новий закон і правила стають жорсткішими. Зрозуміло, що з часом вони зрозуміють як їх обходити але на перших етапах можуть дотримуватися правил і робити техогляд як треба.

Ну то нічого, автівка має все пройти. Хіба тонування поздираю.
І мені робили зауваження через LED-лампи замість галогенок.

Белое авто в желтой плёнке - должно быть желтым в паспорте.
ПТФ заглушки. Без плёнки. Аварийка, повороты, свет, центральный стопак. Чистота как после оффроуда пофик. Шины ябы лично забраковал, но прокатило. Тормоза на роликах чисто для фото.

Проходив на т4 каравела у Пісочині у минулому році, їхав на Грецію через Румунію-а там вимагають ТО авто. 1600грн., там проходять ТО і фури...Здоровий бокс, водій не присутній, спостерігав на ТВ у офісі з кавою. Перед початком прийшлось зняти велобагажник із задньої ляди, та з вікон термопакети-бо то не є заводським обладнанням. Потім майстерт прогнав автотпо стендам у боксі під камерами і все...Після все встановив на місце, отримавм міжнародний сартифікат і поїхав. Термін ТО на два роки. У цьому році вже і Молдова техогляд вимагає.

Пройшов ТО, вартість склала 2300.
Правила проходження стали жорсткіші перевіряють ВСЕ під камери та фотофіксацію. Також забрали авто в бокс. Процедура самої перевірки зайняла десь півгодини.
Тонування на передніх вікнах довелось прибрати, також довелось вимити автівку (хоча була просто трохи пильна).

Багато контор в які дзвонив, ще не відновили послугу ТО та дообладнюють свої майданчики. В одній конторі відмовили через те, що автівка повнопривідна (в них не було якихось там роликів під другу вісь).

десь місяць назад проходили ТО на мікробусіку. Ото було...Перевіряли навіть момент затяжки гайок на колесах та тиск у камерах, роботу омивача скла, люфт на кермі та ходовку.... В салоні якісь бочки тягали - прохід виміряли. Вихлоп на різних обертах... Я такого давно вже не бачив. Все під відеофіксацію.... Глибину протектору....
Цікаво, я з дорогами вони коли так будуть якість перевіряти!?

Останні відгуки наче - приїхали до Віанору, який чек на шини чекати. Як у Формулі 1.

Назад
Зверху Знизу