Допомагаємо ЗСУ!

Під Харковом кілька сімей ледь не стали безхатченками через сусідів (відео)

🟡 07:30 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Статус: Offline
Повідом.: 206718
Адреса: Харків
  • 🟡 07:30 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область

21.11.2018 19:58

Вони два десятка років тягнули до своєї хати всілякий непотріб, аж поки не сталася пожежа

The post
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
appeared first on
.

Вони два десятка років тягнули до своєї хати всілякий непотріб, аж поки не сталася пожежа.

Першою полум’я у дворі сусідів помітила Марія. Від переляку, зізнається жінка, в перші хвилини розгубилась.

Марія, сусідка погорільців

Ну, взяла я селедку в магазине. Понесла деньги за селедку. Иду назад, а Люба *говорит, что что-то горит. Слышу кричит возле калитки. Я кричу: «Что же делать? Помогите».

Полум’я спочатку охопило двір, а потім перекинулося на будинок, олігель і сарай. У вогняній пастці опинилася родина – подружжя пенсіонерів та їхня донька. Надзвичайникам довелося добряче потрудитися, аби тільки зайти на подвір’я. Адже домогосподарство було завалено непотребом, який заввишки сягав двох метрів.

Ігор Лупандін, речник служби з надзвичайних ситуацій Харківщини

В данном тушении пожара принимало у нас три отделения. И около 18 человек личного состава. Сложность была в чем, потому что нужно было не приостанавливать движение пожара, потому что огонь и нужно было растаскивать весь этот мусор.

Поки рятувальники намагалися приборкати стихію, сусіди погорільців подумки готувалися до найгіршого. І вже пакували речі.

Любов Іванівна, сусідка погорільців

К тому шло. Это благодаря тому, что не было ветра или не загорелось оно в жару, когда жара была.* И ветра не было, а так бы мы тут погорели все.

Люди кажуть, що *всьому виною дивне захоплення господаря будинку. Зо два десятка років чоловік звідусіль тягнув до себе всякий мотлох. А от у тому, що сталася пожежа звинувачують доньку господаря.

Раїса Єгорівна, сусідка погорільців

Она и курила, может это, я не знаю. Говорят, она там запалила костер возле крыльца, говорят она там запалила мусор возле крыльца. Ну а там мусор, вы ж видите – там везде мусор. И во дворе, и за двором. Там стоит только запалить.

Припущення сусідів підтверджують надзвичайники. Попередньо встановлено, що займання на подвір’ї пенсіонерів сталося через необережне поводження з вогнем.

The post
appeared first on
.

Назад
Зверху Знизу