Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Кто ответственен за рыжую и вонючую воду на всех этажах домов Песочина?
привет,я себе сразу поставил бойлер и не парюсь вопросом есть гор.вода или нет. За 5 лет ни разу ею не пользовался
во че нашелЗрада
Висуванець блоку Порошенка у Дергачівському окрузі Євген Головко підтримав регіонала В.Кацубу "як істинно народного обранця, людину, яка своїми справами довела небайдужість до проблем конкретних громадян". Про це він голосно заявив у районних газетах.
Тут я, за логікою цієї виборчої кампанії, мав би сором'язливо промовчати, "щоб не бити своїх".
Та ні, мої сором'язливі френди. Бо нащо тії вороги, як є такі друзі? Промовчати, коли іде відверта зрада? Чи не забагато жертв за ілюзію спокою?
Петро Порошенко, Сергій Тригубенко, хто з вас має відповідати за цей вибір - відповідайте!
Мене не цікавить за скільки продали. Мене цікавить хто з вас продає довірений вам шматок України, 175 округ?
Як виправляти цей злочин думайте самі, поки маєте шанс. Інакше - виправлятиме народ. Але це вже буде дуже боляче.
Поделитесь пжл ценами на аренду гаражей на Мобиле и возможно предложениями, желательно возле ХАСКа. Спс
Подскажите пожалуйста почтовый индекс Мобиля. (к почте далеко чапать)
Заранее спасибо
О как, а Надточии нотносятся к чс или к Мобилю??
И вообще, у нас за "самовисуванцыв" особо люди не голосуют. Будут смотреть кто идет от партий Ляшка, Народного Фронта и тд
Такое было и без 16-этажки: в 10-11-м году водоснабжение сильно испортилось - в час пик холодная вода на 9-м этаже периодически вообще переставала литься. Результатом жалоб был примерно такой цикл: после долгих жалоб что-то шаманили, напор увеличивался, но после этого сразу рвали трубы. Трубы чинили, уменьшали напор. И так по кругу )))Если запустят 16ти-этажку на верхних этажах по вечерам можно будет уже и холодной воды не ждать.