Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Петиция к президенту о помиловании Дронова

• Автор теми Автор теми Vicitori
  • Дата створення Дата створення
Чем эта барыжная ***** лучше Зайцевой? Нарушил ПДД, убил людей. Пусть сидит

:рл: Нехрен было на желтый запрещающий сигнал светофора топить газ в пол

а ты видео посмотри, прежде чем ***ню писать:рл:
чел тронулся довольно медленно, никто там педаль в пол не топил. Ну кроме обдолбанной свиньи Зайцевой

Без гугла догадываюсь что написано.
В гугле можно найти документы времен СССР, где к расстрелу приговаривают сразу по 1000 человек.
Всё по закону. 100% по закону.

Вы путаете две противоположные ситуации:

1. Когда для создания приговора пишут бумажку.
2. Когда для создания бумажки выносят приговор.

Как раз при массовых расстрелах было не по закону, а по бумажке, было намерение *****, а бумажкой оправдаться, а в случае с Зайцевой и Дроновым - все по закону, а бумага лишь подтверждает приговор.

Чем эта барыжная ***** лучше Зайцевой? Нарушил ПДД, убил людей. Пусть сидит
О ***, как мы терминами раскидываемся. Барыжная *****. Оставим в стороне "барыжная", но почему собственно "*****"???
Насколько я в курсе событий, у Дронова в крови не было ни опиатов, ни алкоголя. В отличие от Зайки.
Хотя бы поэтому у него нет отягчяющих, опять же в отличие от Зайки.

Оставим в стороне "барыжная", но почему собственно "*****"???
Насколько я в курсе событий, у Дронова в крови не было ни опиатов, ни алкоголя.
Чисто случайно. Я еще не встречал ни одного барыгу который не пренебрегал бы ПДД и брезговал ездить бухим за рулем

Пропоную всім хто вважає Дронова винним у смертях шести людей скаржитись на групу з поміткою "Насильство".
пропоную автора у квотінгу, явного неадеквата, випилити з форуму.

Хотя бы поэтому у него нет отягчяющих
Они не нужны
Діяння, передбачені частиною першою цієї статті, якщо вони спричинили загибель кількох осіб, -

караються позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Чисто случайно. Я еще не встречал ни одного барыгу который не пренебрегал бы ПДД и брезговал ездить бухим за рулем

ты про папу и сводного братика Алёны? у обоих за год - штрафы за бухие выезды.

Відпочиваєш?
Теж терба :пиво:
Я вже все сто раз сказав. Обом максималка - це по справедливості відповідно до їх вчинків.
Нажаль адвокати Зайцевої краще, Дронов - *****. Тому Зайцева вийде раніше за Дронова. А мало б статись навпаки. якби Дронов був розумніший. А якби взагалі розумний - то і жертв не було би.
Ще на роботі. Гривня поволі крапає, і то добре.
*
Що до максималки обом: зателефонував мені пан Андрій Київський (забанений тут) і десь з пів-години розповідав що Заю за відсутністю доказів в навмистном вбивстві повинні були б відпустити на першому слуханні..
Ну , є людина- є світогляд .
Але Вісон, ти дійсно вважаєш, що їзда по Сумскій на 100+ та проїзд на червоне світло у Заї дорівнюється початку руху на жовтий у Дронова ?
І та і той має отримати 10 років ?

Але Вісон, ти дійсно вважаєш, що їзда по Сумскій на 100+ та проїзд на червоне світло у Заї дорівнюється початку руху на жовтий у Дронова ?
І та і той має отримати 10 років ?
Я вже не раз казав.
Для тебе ще раз повторю.

Вирок дається кожному окремо! Між вироками немає співвідношення оскільки оцінюється вина кожного окремо.
Тому не можна порівнювати їх порушення.
Кожен порушив на максимальний строк.

По порушенням суд все розклав по поличкам. У кого які.
Порушення кожного потягнули на максималку.

1. Дронов стартовал на запрещающий сигнал. Не дал проезжающему закончить проезд перекрёстка.
2. Зайка стартовала на запрещающий сигнал. Превысила скорость.
По нарущениям 2:2 - ничья.
Совсем плохой ?

Назад
Зверху Знизу