Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Петиция к президенту о помиловании Дронова

• Автор теми Автор теми Vicitori
  • Дата створення Дата створення
Друже, невже ти приткнув до другого табору ?
Якщо є можливість , зателефонуй мені, лише на 2 хвилини, добре ?
Чекаю.

Які табори?
Які телефони?
Ти відпочиваєш?

Я як людина що трохи знає деякі пункти ПДР та володіє примітивним чинно-наслідковим зв'язком не можу зрозуміти тих хто виправдовує Дронова.

ПДР чітко трактує навіщо він потрібен.
Він ЗАБОРОНЯЄ рух.
А красный цвет? Зачем 2 цвета дублируют друг друга? Чтобы цена у светофора была больше?
Это вносит только непонятность.

Давайте ещё добавим оранжевый и синий. Будет 4 цвета запрещающих движение

colors.webp

Порошенко просят помиловать Дронова
А слабо перед такой просьбой почитать Закон?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

4. Клопотання про помилування може бути подано після набрання вироком законної сили, а у разі оскарження вироку в касаційному порядку - після прийняття рішення відповідним судом.Т.е. до вступления приговора в законную силу (т.е. до окончания апелляции), помилование невозможно в принципе.

5. Особи, які засуджені за тяжкі тяжкі злочини, чи відбули незначну частину призначеного їм строку покарання, можуть бути помилувані у виняткових випадках за наявності надзвичайних обставин.
В чем чрезвычайность обстоятельств Дронова? Он может завтра *******, или у него остались без попечения 10 детей? Без обоснования чрезвычайных обстоятельств, по Дронову осужденному за тяжкое преступление и отбывшему всего год, просьба о помиловании даже не будет принята.

9. Під час розгляду клопотання про помилування враховуються:
ступінь тяжкості вчиненого злочину, строк відбутого покарання, особа засудженого, його поведінка, щире каяття, стан відшкодування завданого збитку або усунення заподіяної шкоди, сімейні та інші обставини;

Что из этого применимо к Дронову?

Есть поговорка -Не зарекайся от тюрьмы и от сумы
Человек *попал* в ситуацию и его вина 1\10
Каждый может влететь под ЗАЙЦЕВЫХ
Вы все такие правильные и трогаетесь только на зеленый !!!!
Нужно помочь человеку хотя бы поддержав петицию к президенту о помиловании

Какое ***** помилование? Для Заи просто статьи нет - ее вешать надо. А Дронов на свою десятку накатал! Это, ведь, уже не первое его ДТП? Видел соску, хотел проучить (впрочем - не доказуемо), а проучил 6 человек.

Если бы Дронов оказался не в то время не в том месте все было бы для него по другому.В отличии от жертв обдолбанной ****и заи.Жертвы были бы обязательно.

А чому не было на попередніх перехрестях які вона проїхала без Дронова?

Не подпишу. Люди погибли и из-за его "поспишайства". Трагедия произошла. Это нужно было осознать и принять, во время следствия. И конечно иметь мужество , чтобы признать свою вину. Этого видимо нет. А петицию за ужесточение наказания Зайцевой поддержу.

Если бы Дронов оказался не в то время не в том месте все было бы для него по другому
До следующего случая.
Мой двоюродный дедушка попал под обстрел в Борках. Был записан как погибший, и официально значится как погибший на братской могиле. А оказалось что его подобрало другое подразделение и в госпитале подлечили. И погиб он месяца через четыре под Кировоградом. Теперь уже окончательно.

Также и с Дроновым. В этот раз проскочил бы, в следующий раз было бы то же самое. Поскольку манеру езды то он не изменил, и выводов не сделал.

А красный цвет? Зачем 2 цвета дублируют друг друга? Чтобы цена у светофора была больше?
Яка може бути незрозумілість коли від водя стосовно світлофора треба запам'ятати всього два зв'язка.
Червоний та жовтий - забороняють рух.
Зелений - дозволяє рух.

Як можна видавати право керування об'єктом підвищеної небезпеки для якої жовтий колір це заскладно?

Я тобі дам відповідь - люди просто не бажають виконувати це ПДР.

в нашей стране разве есть правосудие?
Да есть. Я лично выигрывал суд против монстра Укрзализници. Без взяток и звонков. Апелляционный харьковский суд прислушался и решил дело в мою пользу.

Хм.., Странно :( Меня в списке нет. Ни 910, ни рядом...
А... Разобрался. Это список в обратном порядке. Т.е. 1-ый в списке тот кто последним подписал петицию
Я есть, на 12 листе.
А ты на каком ? :)
И не тяни с ответом, список живой .
*
Ты, таки - наш ! :україна:

Є ще такий режим роботи світлофора - миготящий жовтий.
Як будемо без жовтого його вмикати?

Не треба вигадувати різні речі. В ПДР все до примітивізма просто. Лише треба їх знати та виконувати.
Всі ПДР написані не просто так. Кожне правило - це реакція на смерті. Це уточнення щоб підвищите безпеку руху. Зайвого там немає.

І жовтий колір то нормально. Є випадки коли люди ставлять авто на ручник, мануальна КПП також у більшості. Жовтий колір - це користно.
Просто треба розуміти що він означає і виконувати.

была бы я водителем так же бы смотрела как и пешеход, хотя по нормальному вступая на зебру или перехода на свой свет я не должна еще смотреть влево право постоянно переходя дорогу, я могу споткнуться!
да и вообще мне всегда был непонятен мотив тех кто не останавливается видя что я иду, а вдруг я споткнусь и не успею перейти

Это не мотив, это гормоны, вызывающие повышенную активность и агрессивное вождение.

****ос скільки потенційних вбивць на дорозі покривають одне одного :(
Піду звідси.

Давайте ещё добавим оранжевый и синий. Будет 4 цвета запрещающих движение

hjcf8d.webp

а давай почнем виконувати те, що існує? Не хочеш виконувати ?
Що тобі не ясно у ПДР - там написано так, що навіть ***** розуміє - на жовтий нізя рушати, але *****ам ВП не видають за медичними показниками (але ж Дронову хтось продав ВП).

****ос скільки потенційних вбивць на дорозі покривають одне одного :(
Піду звідси.

тоже на красный гоняешь за сто, закинувшись? чертовы перекрёстки мешают, не дают нормально поганять по центральным улицам, да?

Я як людина що трохи знає деякі пункти ПДР та володіє примітивним чинно-наслідковим зв'язком не можу зрозуміти тих хто виправдовує Дронова.
Тут річ іде не про виправдовування, а про справедливий вирок.
Або довічне Заї за смерть людей і 10 Дронову за старт на жовтий.
Або 10 років "льотчиці" та 3-5 років "стартуну".
*
Вина обох не потребує підтвердження, а ось розподілення вини 10 та 10 років здається трохи дивним ! І то, м'яко кажучи...

Назад
Зверху Знизу