Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Петро Порошенко про уряд національної єдності ...

Статус: Офлайн
Повідом.: 10810
Не очень веселое сообщение, но похоже, что это наша судьба.:(:(.
"Петро Порошенко в інтервʼю на «5 каналі» пояснив, що створення уряду національної єдності потрібне для ухвалення непопулярних, але життєво важливих для збереження держави рішень......
«Навколо чого має бути єднання? Єднання має бути не навколо Порошенка, єднання має бути не навколо Зеленського, чи будь-кого іншого. Єднання має бути навколо Збройних Сил України. І недарма, бо український народ дуже мудрий, на сьогоднішній день найбільшим рівнем довіри користуються вже не церква, не політики, а Збройні Сили. Вони вибороли це право», – переконаний Петро Порошенко.

«Це і є той стрижень, той кристалізатор, навколо якого має бути побудована єдність українського народу. Коли вона так буде побудована – все у нас вийде», – переконаний Порошенко. "
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

."

"
Він навів приклад Ізраїля, де влада обʼєдналась з опозицією одразу після масованої атаки ХАМАСу.

«Жахливий був рейтинг у людини, яку я дуже добре знаю, багато разів з ним зустрічався – Нетаньяху, прем’єр-міністр Ізраїля. Він якраз тільки почав судову реформу, яка рятує його від відповідальності, народ це не підтримав. І в перші години війни він каже: перше, з чого я починаю – національна єдність. Що робиться для цього? Коаліція національної єдності. Як вона робиться? Навіть якщо нема посад в уряді – ми робимо міністрів без портфеля. Всі доєднуються до коаліції. Тому що – непопулярні рішення. Бо популярні рішення – і так всі залюбки приєднаються. А непопулярні рішення, які як повітря потрібні країні для того, щоб виграти, мають приймати ті, хто представляє народ, і вони демонструють це об’єднання», – пояснює Порошенко."

"
Він навів приклад Ізраїля, де влада обʼєдналась з опозицією одразу після масованої атаки ХАМАСу.

«Жахливий був рейтинг у людини, яку я дуже добре знаю, багато разів з ним зустрічався – Нетаньяху, прем’єр-міністр Ізраїля. Він якраз тільки почав судову реформу, яка рятує його від відповідальності, народ це не підтримав. І в перші години війни він каже: перше, з чого я починаю – національна єдність. Що робиться для цього? Коаліція національної єдності. Як вона робиться? Навіть якщо нема посад в уряді – ми робимо міністрів без портфеля. Всі доєднуються до коаліції. Тому що – непопулярні рішення. Бо популярні рішення – і так всі залюбки приєднаються. А непопулярні рішення, які як повітря потрібні країні для того, щоб виграти, мають приймати ті, хто представляє народ, і вони демонструють це об’єднання», – пояснює Порошенко."
общался с жителем Израиля, Нетаньяху сейчас в Израиле, где то на уровне Порошенко в 17 году, все хотят его ***** послать и у него нет в Израиле политического будущего, его эра пришла к концу.

_nc_ohc-0g0yno4eev4ax88mzgz-_nc_ht-scontent-iev1-1-jpg.14657272

Ось вам уряд національної єдності.
Тільки прошу не плювати в монітор. Іншого уряду у мене для вас немає. Кого з цих вурдалаків і на які посади будемо призначати?
Кого призначимо старшим по жіночих монастирях?
Хто буде відповідати за спиртову промисловість?
Хто буде керувати ****ами на обїздній?
Ну і так далі... Ваші предложення, пропозиції.

Результат очень сильно напоминает выборы 2019 года, то есть %% долбодятлов стабильно высокий

Перші президентські вибори 1991 року: як українці б проголосували зараз, — опитування КМІС

Тоді Кравчук набрав 62%, а В'ячеслав Чорновіл – 23%.
.

Що означає довіра людей, що не дуже розуміються в об'єктах довіри? Всі вони розуміють чим відрізняються , наприкалд , Національна гвардія та прикорднонні війська? Нахіба розповсюджувати ці результатти серед людей, що знають ще менше)))

Natalia Abramova

2 ч. ·

Ведь, если звезды зажигают - значит -это кому-нибудь нужно? (Маяковский)
Тепер дивимося на цих дарунів зірок
👇

Українська солідарність-"Це громадська ініціатива активістів, які підтримують нашого гетьмана Валерія Федоровича Залужного"
Ця сторінка в ФБ відкрита 2 дні тому. https://www.facebook.com/profile.php?id=61554973799369
В мене наприклад не виникає сумніву, хто насправді стоїть за цією організацією, та й за всім цим лайном.
(В першому коменті скину скрін "красномовного" комета цих педріотів.)
Бо здавалось б примітивність, яка ріже слух-українська солідарність/європейська солідарність, це насправді суто пропагандистські технології.
Агент кремля порошенко йде ва-банк, йому немає чого втрачати. Якщо він не знищить Зеленського, йому прийдеться сидіти у в'язниці.
Тому він хоче влаштувати державний заколот, за участю військових.
А тепер послухайте як він маніпулює. Він же пс&на знає і статтю, за якою може сісти, і знає яка це важка стаття. Але він використовує кремлівські методички. "валити з хворої голови на здорову". -Ми на вас не нападали. Вы — напали. (Лавров)
-Це не я колочу країну і весь час верещу-руки геть від Залужного, наче того хтось чіпав. Це Зеленський хоче прибрати Залужного.
По-переше, це Зеленський назначив Залужного і якщо вважатиме за потрібне, то і замінить його на іншого. По-друге, це саме його компетенція, а не порошенко.
І так, мене дуже напружує те, що вони обрали для цього саме Залужного, а Залужний на це зовсім не реагує. Чому?
Як ставиться Залужний до того, що коли кожен день гинуть військові і мирні люди, хтось незрозумілий, з якогось переляку, його ім'ям називає чи то зірку, чи то небесне тіло: Небесне тіло 7-го класу КІС10978737 під назвою «Залужний Валерій Федорович»???
Де реакція на цей абсурд?
Сидить ворог під час війни у центрі столиці, на своєму пропагандистському каналі, закликає до якоїсь там національної "йобнутості", ллє бруд на владу, Президента і все сходить йому з рук..
Я вже не знаю кого більше боюся, ракет з шахедами, там хоч є маленький шанс сховатися... Чи держ.перевороту, після якого вся Україна і кожен з нас, опиниться в Бучі.
Вони вже створили петицію, де закликають до імпічменту Президента (блд, в воюючій країні, якась кремлівська хрєнь, створює петицію проти Верховного Главкома) Де, де і в якій країні це можливо?
Маю надію, що для порошенко, це дійсно "full stop"!

Назад
Зверху Знизу