Не бачу перспектив для цієї країни
Не хочеться чорнуху гнати, її і так хватає в житті, в маршрутках, в інтернеті (точно те саме що в маршрутках тіко вирази більш мудрені).
Але наше суспільство хворе. Всі абсолютно. І шляхів вилікуватися, окрім як "час - найкращий лікар" я особисто не бачу. Усі чекають на спасителя нації. Бачили його в Ющі, Юлі, Яценюку, Кличку... Але звідки воно візьметься, якщо ми всі такі. Кожен, і що найприкріше я, вважає, що краще дати хабаря, аніж відстоювати свої права будь-де. Кожен, як тільки видереться більш вище буде помпувати гроші нагору.
Я не вірю в месію. Дуже хочеться, я ж бо такий, як усі. Але якщо бути цілком чесним з самим собою, то розумію - я віл, худоба, що мовчки тягне воза. Ми нація волів, погоничі-паразитична еліта розфарбовує нас в різні кольори і ловить на цьому свої дивіденди.
Але завжди так не буде. Оце я знаю точно. Питання тільки в тому, чи паразитарна система врешті-решт зжере себе сама, вичерпається і буде змушена піти на плавні поступки, а до того часу суспільство оздоровиться до такої міри, щоб створити нову життєздатну систему.
Чи нас чекає шлях терору і повстання?