Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Перейменування вулиць з російськими назвами на прізвища героїв, які захищали Харків

• Автор теми Автор теми Мальдивский принц
  • Дата створення Дата створення
Re: Перейменування вулиць з російськими назвами на прізвища героїв, які захищали Харків

У мене якось Ломоносов, Державін, Пушкін, Лермонтов, Гоголь, Чехов та Чайковський з москалями не ассоціюються. Тим паче, що жоден з них з владою не дружив. Також не напружують усякі Готнянські, Льговські, Краснодарські вулиці, як і інші периферійні географічні пункти. А от усі пафосні: московські, революційні та інші терористичні топоніми мають зникнути з харківських адрес.

Re: Перейменування вулиць з російськими назвами на прізвища героїв, які захищали Харків

У мене якось Ломоносов, Державін, Пушкін, Лермонтов, Гоголь, Чехов та Чайковський з москалями не ассоціюються.
Не дивно, адже Лєрмонтов - шотландець, Пушкін - нєгр, Дєржавін - татарін, Чайковський, Гоголь та Чєхов - українці.

И московский проспект, хотя я всегда был против, оно привычно как то, но не сейчас.
чугуевский было бы саме той. или изюмский шлях

украинца и русского крепко держащимися за руки. Как теперь с этим быть?
раскрасить их в цвета радуги. решение на поверхности жеж.

Больные ублюдки! Руки прочь от поэтов, художников и деятелей науки, гражданами какой бы страны они не были! Если Пушкин, Лермонтов и Чайковский у вас ассоциируются с Путиным, то вам лечиться надо.

Больные ублюдки! Руки прочь от поэтов, художников и деятелей науки, гражданами какой бы страны они не были! Если Пушкин, Лермонтов и Чайковский у вас ассоциируются с Путиным, то вам лечиться надо.

Нам треба витравити все російське, щоб нічого нас не пов'язувало більше з ними.
Якщо потрібні закордонні поети, письменники та діячі науки, то їх багато є американських наприклад.
Чим вони гірші за російських?

а вот название Московский однозначно не должно быть в Харькове.
Просто изменить на Чугуевский

*********. Руки забрав від України. В Україні вулиці мають мати назви на честь УКРАЇНЦІВ. А не *******тів.
Ты тупой провокатор.

з.ы. Пожаловался на тему.

То вам радянські байки нарозповідали по "не дружив".
Ломоносов аж так дружив, що домігся пограбування Києво-Могилянки.
ДЖержавін відверто був за вялікую смердючу.
Пашкін... - ага, не дружив, ага... Так випрашував чини..
Лермонтов, так не товаришував, що аж поїхав " на спецоперації на Кавказ".
Гоголь - тут взагалі без коментарів. Людина відверто зреклася свого роду. Про проімперські зміни в тексті "Тараса Бульби" вже тільки останій ***** не знає.
Всі вони вимаралися в *****ському лайні.
Я повільно хуєю... від такого трактування. Пушкін щось випрошував? А Лермонтов своєю волею на Кавказ поїхав? А без проімперських нот "Т.Б." міг пройти цензуру і бути виданий?
Треба все розглядати в історичному і культурному контексті.

:D
вот.
а знали бы вы от куда уши растут, если бы не проживали на Туркестанской?

Конечно,я знал за долго как туда переехал-фильмов про басмачей было достаточно в те годы.

верните старые названия из 19 века. Это справедливо.

Чому саме з 19-го? Давай з 17-го.

Дело не в том, что другой не мог бы этого сделать, но дело в том, что он сделал это первым. Это всегда и во всех делах увековечивает. Его приветствовали во всём мире, включая и Сша и Англию, где он обедал с королевой, хотя явно они бы конечно предпочли, чтобы первенство было их. Но получилось так, что первым был именно Гагарин и то, что это в своих целях использовала советская пропаганда никак не умаляет его заслуг. А эти попытки обосрать от местных ******ков ничем не отличаются по ******и подхода от российских пропагандонов.

Як думаєш, Терешкова за агресію проти України чи проти?
А Гагарін якби дожив до нашого часу - був би за чи проти?

Не знаю ні одного не ******* космонавта на Росії.

Glgleh9.jpeg

Не знаю, вероятно могло бы быть по разному, какой смысл обсуждать то чего никто не может знать и пытаться делать какие-то выводы?

А терешкова реальная *****, да

А шо знати, тут знати нічого. Ці всі лотчики-космонавти - це все-одно шо гебешники по своєму світогляду. Ти знаєш якогось опозиційного льотчика-космонавта на Росії?

Я их и не оппозиционных не знаю, мне не интересно

Ну так нічого там досліджувати, ходять регулярно до Путена, він їм медальки вішає.
Гагарін застав і вторгнення в Прагу, і в Будапешт, але на мітинг не виходив проти вторгнення.

це вам треба лікуватися. всю російську культура тепер треба закатати в асфальт і навіки забути!

«Кожного разу, коли ви будете казати про вєлікій рускій балєт, я буду розказувати вам історію неодноразово зґвалтованої на очах у батьків, а потім викраденої російськими нелюдами молодої вчительки з Броварів. Про десятки, а може й сотні зґвалтованих українських жінок. Часто на очах у дітей. Про 15-16 річних дівчаток з Бородянки, які зазнали страшного насилля кадирівцями. Про тіла п’ятьох зґвалтованих молодих дівчат, вбитих і залишених прямо на дорозі. Про оце мерзенне «будем тра*ать ****ушек» в перехватах. Ось що я вам скажу у відповідь про ганімий вєлікій руський балєт.
Кожного разу, коли ви будете мені казати про вєлікіх руських композіторов, я буду вам розказувати історію дівчинки, на очах якої і її маленького брата в маріупольському підвалі не один день помирала їхня мама. А потім з трупом мертвої мами діти були вимушені і далі ховатися в підвалі від обстрілів. Про хлопчика з Гостомеля, на очах якого російські солдати застрелили його батька. А потім хотіли ***** і сина, але той вижив. Про дівчинку, якій вистрілили прямо в обличчя. Про малюка, який тікав з бабусею в човні. Бабуся втопилася. А хлопчика шукають уже майже місяць. Ось що я вам скажу у відповідь про ганімих вєліких руських композіторов.
Кожного разу, коли ви будете казати мені про вєлікую руськую живопісь, я буду вам розказувати про розстріляних в спину мирних українців в Макарівському районі. А перед тим, як **********, орки зав’язували їм руки. Про сотні трупів на вулицях Бучі, Ірпеня, Гостомеля. Про братські могили у дворах житлових кварталів. Братські могили мирних мешканців донедавна затишних і безпечних міст. Братські могили. В 21 столітті. Ось що я вам скажу у відповідь про ганімую вєлікую руськую живопісь.
Кожного разу, коли ви будете мені розказувати про вєлікій рускій тєатр, я буду вам розказувати історію жінки з Броварського району, з будинку якої російські мародери, відступаючи, знімали металочерепицю. Про танки і БТРи «другої армії світу», навантажені по вінця награбованим в українських домівках. Крадені телефони, планшети, телевізори, пральні машинки, килими, прикраси, пляшки з алкоголем, сковорідки, одяг, іграшки, взуття – все, що траплялось на шляху цим виродкам. Про те, як діставшись до Білорусі, вони наввипередки відправляли награбоване своїм родинам в росію. Про те, як торгували краденим на білоруських базарах. Ось що я вам скажу у відповідь про ганімий вєлікій руський театр.
Кожного разу, коли ви будете розказувати мені про вєлікоє рускоє кіно, я буду розказувати вам про жорстоко розстріляних коней в конюшнях на Київщині. Про заморених голодом і спрагою тварин зоопарку в Ясногородці. Про спалену після вибуху шкіру оленяти. А тепер максимальне дикунство… Про вбитого і з’їденого російськими окупантами алабая. Так, алабая. Так, собаки. Так, з’їденої. Ось що я вам скажу у відповідь про ганімоє вєлікоє рускоє кіно.
Кожного разу, коли ви будете розказувати мені про вєлікую рускую літєратуру, я буду вам розказувати про десятки перехватів розмов російських солдатів з їхніми матерями і дружинами. Розмов, в яких крім на*уя на ****ї нічого нема. Розмов, в яких дружини замовляють, що їм вкрасти в українських будинках. Розмов, де матері сміються, коли синочки розказують, як їхні побратими гвалтують ****ушек. І якщо з цих розмов викинути всі мати, в них лишиться хіба що «прівєт» і «пока». Ось що я вам скажу у відповідь про ганімую вєлікую рускую літєратуру.
Більше нема ніякої вєлікої руської культури, літератури, кіна, живопісі, тєатра і балєта. Є країна виродків, мародерів, ґвалтівників і убивць. Диких людей, яким нема місця в цивілізованому світі!
А багатостраждальні новоспечені руські дисиденти в затишних квартирах Берліна, Лондона, Ларнаки, Мілану, Тбілісі, Астани, Відня та інших тимчасових прихистків, хай ідуть за маршрутом руського корабля, гордо несучи в руках вєлікую рускую культуру!»
#OlenaPshenychna (с)

Дело не в том, что другой не мог бы этого сделать, но дело в том, что он сделал это первым.

гагарін не був першим, а десь 5м чи 7мим, просто він перший, хто вижив, інших *****ня просто спалила при посадці і замовчала їх імена. інфа на 100% правдива, ще в савєцькі часи мала розмову зі свідками цього з ЦУПу.

Сам лікуйся, на тобі твого Пушкіна.

Теоретично першим у космосі міг стати ****** на ФАУ, так що б ми назвали його іменем проспект?
Точно так же ж нема сенсу глорифікувати комуніста Гагаріна.
У нас ****** та комунізм однаково заборонені.

це вам треба лікуватися. всю російську культура тепер треба закатати в асфальт і навіки забути!

«Кожного разу, коли ви будете казати про вєлікій рускій балєт, я буду розказувати вам історію неодноразово зґвалтованої на очах у батьків, а потім викраденої російськими нелюдами молодої вчительки з Броварів. Про десятки, а може й сотні зґвалтованих українських жінок. Часто на очах у дітей. Про 15-16 річних дівчаток з Бородянки, які зазнали страшного насилля кадирівцями. Про тіла п’ятьох зґвалтованих молодих дівчат, вбитих і залишених прямо на дорозі. Про оце мерзенне «будем тра*ать ****ушек» в перехватах. Ось що я вам скажу у відповідь про ганімий вєлікій руський балєт.

А когда говорят про великий немецкий балет, ты это все вспоминаешь или память короткая и не интересно по сроку давности?

********** вроде вас только и знают что разрушать, отменять и запрещать. Историю не отменяют, ее помнят и делают выводы. Открою тебе страшную тайну, но в будущем человечество еще ждет куча войн и революций. Давай, начинай отменять культуру и науку других стран уже сейчас. Так сказать на опережение.

Назад
Зверху Знизу