Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Переименовать «Героев Сталинграда»

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
при тому що ***** та пєдєраст едічка- загалом був пресоною нон-грата в Україні. суспільство висловилося досить однозначно.
Эдичка больше ничего не напишет.
А у Жадана впереди , я надеюсь, много книг. Так что ....сколько мир прочитает еще про Харьков и у кого - сравнивать рано. :)
Как бы нас не старались убедить.

Не вважаю за потрібне.
Його повісті про Стару Салтівку цікаві тим, хто там жив або мав знайомих у ті часи.
Жадан, якщо втримає рівень, залишиться більш важливою персоною, як перший серед поетів міста.
Я теж не вважаю , але з інших міркувань .
Але чому про стару салтівку ? В нього і про центр багато , і коний ринок , і багато чого ще . Що передає дух Харкова 60х. Доречі кінотеатр Бомбей то де такий був ?
Жадан не харків'янин. Не тільки по місцю народження і дорослішання , а по поезії і творчості .

при тому що ***** та пєдєраст едічка- загалом був пресоною нон-грата в Україні. суспільство висловилося досить однозначно.
Мои мечты и чувства в сотый раз идут к тебе дорогой прилигримов(с)

Я теж не вважаю , але з інших міркувань .
Але чому про стару салтівку ? В нього і про центр багато , і коний ринок , і багато чого ще . Що передає дух Харкова 60х. Доречі кінотеатр Бомбей то де такий був ?
Жадан не харків'янин. Не тільки по місцю народження і дорослішання , а по поезії і творчості .
Эдик жил на Старой Салтовке. Это если по Академика Павлова свернуть с проспекта, то с правой стороны за клубом дома барачного типа.
Бомбей этот или к "1-му комсомольскому" на Сумской прилеплен, или к Марксу на ПШ. Но это я так думаю. Может, и путаюсь в предположениях.

Эдик жил на Старой Салтовке. Это если по Академика Павлова свернуть с проспекта, то с правой стороны за клубом дома барачного типа.
Бомбей этот или к "1-му комсомольскому" на Сумской прилеплен, или к Марксу на ПШ. Но это я так думаю. Может, и путаюсь в предположениях.
Ви дещо помиляєтесь, пані .

твій кумир? в топку тягнисраків!
Ні, не мій кумир. Але тут куди кого за що не потягни, а все одно виходить як казав генерал Вольф у відомому фільмі - "У нас все служили в СС", ну в наших реаліях - КПСС.

Вот и на нашей улице праздник :)

"Рішенням позачергової сесії Харківської міської ради, яка відбулася сьогодні, 22 листопада, в місті перейменували 26 вулиць, назви яких були пов’язані з росією та її союзниками

Так, пр. Героїв Сталінграда змінить назву на пр. Байрона. ..... "

"Рішенням позачергової сесії Харківської міської ради, яка відбулася сьогодні, 22 листопада, в місті перейменували 26 вулиць, назви яких були пов’язані з росією та її союзниками

Вітаю вас! І не потрібно було довго розмірковувати, звична минула назва. При тому красива.

• Це лайк!
Реакції: dell
Признаться, так и не переставали называть в разговоре.
Чтоб сказать "Героев Сталинграда" надо было слегка напрячься, чтоб вспомнить :)

это который был вокалистом Uriah Heep?

• Це лайк!
Реакції: dell
моя бабушка покойная часто говорила - на Байрона... имела ввиду коммунальную..

А когда Жилярди?

1700694436011.png

А Гагарина когда ?
А за Пушкинскую мыжехарьковчанин будет устраивать цирки и воевать, как за Жукова ?.....

Потребовалось 637 дней полномасштабной войны и 9 лет с 2014 года...
Сцуко, прожил в Харькове 20 лет, кроме сталингадского проспекта ни одного названия из 24x даже не слышал. :незнаю:
Новострои или ебеня?

Назад
Зверху Знизу