Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Завтра вночіСьогодні вночі ⏱

Сьогодні вночі ⏱
Завтра вночі
В эту ночь.

На этих выходных

А шо, хочецца рассвета в 3 часа ночи летом?шо опять
"Україна - це Європа!" Закончат там заниматься хронанизмом (давно собираются) - облишать смикати стрілки й у нас.

А ви за який постійний час - зимовий чи літній?"Україна - це Європа!" Закончат там заниматься хронанизмом (давно собираются) - облишать смикати стрілки й у нас.
Хз, хочется давно уже остановиться и не дергать время туда сюдаА шо, хочецца рассвета в 3 часа ночи летом?
Географічно правильно - зимовий. Сонце при цьому буде у зеніті близько 12-ої. На східному кордоні - десь на півгодини раніше, на західному - пізніше.А ви за який постійний час - зимовий чи літній?

Ну ХЗ. Мене не напрягає, я за перевод, уважаю що це зручноХз, хочется давно уже остановиться и не дергать время туда сюда

Треба!"Дєкрєтное врємя" було постійним з 1930 до 1991. Разом з літнім часом (з 1981) Солнце у Харкові заходило десь о 21:50. Ото таке треба?
Ні, розумію - я сам "сова" за розкладом життяТреба!
 Чи то "філін" (пугач), бо чоловічої статі.
 Чи то "філін" (пугач), бо чоловічої статі. Подивіться лишень на час написання постів на ХФ
 Подивіться лишень на час написання постів на ХФ  )
 )