Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Перекресток Конева/Б.Гончаровская поворот налево. Массовое незнание ПДД?

• Автор теми Автор теми sun888
  • Дата створення Дата створення
Re: Перекресток Конева/Б.Гончаровская поворот налево. Массовое незнание ПДД?

получается что отсутствие контурной стрелки на основном зеленом - достаточное основание считать, что светофор работает БЕЗ доп секций.

Ти точно добре розумієш слово "інформує"?

так.
згідно з пдр світлофор може бути як без додаткових секцій так і з ними.
наявність чорних стрілок на основній секції інформує що секції наявні, а відсутність чорних стрілок на основій секцій - про відсутність додаткових секцій.

тим більше вночі наближаючись до незнайомого перехрестя я можу і не побачити саму секцію. тим більше не думаю що я повинен якось реагувати на саму наявність секції (може її і не вмикали ніколи) якщо основний світлофор без стрілок

короче, конкретно на перехресті проспекта гагаріна те зернової постійно повертають ліворуч на основний зелений (бо він без стрілки) при наявній і вимкненій додатковій секції. і при копах також. все норм, бо це згідно з правилами.
хочуть щоб так не робили? тре додати стрілку прямо на основну секцію.

здається на перехресті гагаріна і сталінграда теж саме було, доки не виправили світлофор

так.
згідно з пдр світлофор може бути як без додаткових секцій так і з ними.
наявність чорних стрілок на основній секції інформує що секції наявні,
Угу
а відсутність чорних стрілок на основій секцій - про відсутність додаткових секцій.
Ні, такого в пдр нема.
Це твоє трактування.
тим більше вночі наближаючись до незнайомого перехрестя я можу і не побачити саму секцію. тим більше не думаю що я повинен якось реагувати на саму наявність секції (може її і не вмикали ніколи) якщо основний світлофор без стрілок
Вдень ти її чудово бачиш.
В пдр ніде не написано, що ти можеш ігнорувати те, що тобі не подобається.

Стрілка вперед горить разом з основним зеленим або лише вона разом з червоним.
Так щоб горіла основна секція, а стрілка вперед - ні не буває.
Або покажи приклад.

где написано что так не бывает ?

как ты отличаешь на выключенной секции стрелку направо от стрелки прямо ?

Вдень ти її чудово бачиш.
а вночі ні.
проте я не зобов'язаний робити чогось такого чого немає в ПДР :)

В пдр ніде не написано, що ти можеш ігнорувати те, що тобі не подобається.
ну то не ігноруй рекламні бігборди на дорозі чи роби якісь па які не прописані в пдр.

в пдр все написано. зелений дозволяє рух по всім дозволеним знаками/розміткою напрямках. зелений зі стрілками - тільки в напрямках дозволених цими стрілками.
тож нема намальованих стрілок на основній секції - нема причин вважати що є додаткова секція.
це питання вже стільки разів обговорювалося тут, стільки разів вже копи посилались ***** ще навіть коли були гаїшниками, що навіть не цікаво ))

процитирую:

но:

получается что отсутствие контурной стрелки на основном зеленом - достаточное основание считать, что светофор работает БЕЗ доп секций.

кроме того:

без каких либо оговорок..
можно и нужно
Логика в принципе правильная. Но штраф выписать могут. Именно основываясь на проезд без горящей стрелки с фактически очевидным наличием доп секции. За проезд на зелёный штрафовать не будут :) Это как если стать на перекрёстке без стоп-линии чтобы видеть сигналы только дальнего светофора, но не ближнего, но штраф выпишут за ближний, хоть и видно дальний :D

Согласен этим тезисом. Контурная стрелка информирует, но не является условием. А может об этом информировать и белый фон вокруг доп секции.

процитирую:
Цитата:
з)выключенный сигнал дополнительной секции запрещает движение в направлении, указанном ее стрелкой (стрелками).
но:
Цитата:
г)черная контурная стрелка (стрелки), нанесенная на основной зеленый сигнал, информирует водителей о наличии дополнительной секции светофора и указывает иные разрешенные направления движения, чем сигнал дополнительной секции;
получается что отсутствие контурной стрелки на основном зеленом - достаточное основание считать, что светофор работает БЕЗ доп секций
Там все логично !
1. Тебя проинформировали о наличии доп.секции ? Да.
2. Доп.секция запрещает движение ? Да.
Ну так стой(те) и не выёб...... :)

Согласен этим тезисом. Контурная стрелка информирует, но не является условием. А может об этом информировать и белый фон вокруг доп секции.

знак дорога с односторонним тоже информирует, но не является условием :D:D

знак дорога с односторонним тоже информирует, но не является условием :D:D
Могу только добавить, что зелёный свет светофора разрешает движение, но не при любых условиях и не в любом направлении. :незнаю:

Могу только добавить, что зелёный свет светофора разрешает движение, но не при любых условиях и не в любом направлении. :незнаю:

как и красный запрещает не всегда.

где написано что так не бывает ?

как ты отличаешь на выключенной секции стрелку направо от стрелки прямо ?

Там де встановлені світлофори зі стрілкою прямо, треба бути дуже обдарованим, щоб вирішити що вони праворуч. Але я в тебе вірю.

Там де встановлені світлофори зі стрілкою прямо, треба бути дуже обдарованим, щоб вирішити що вони праворуч. Але я в тебе вірю.

как ты поймешь куда здесь указывает стрелка?

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

как ты поймешь куда здесь указывает стрелка?

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Постійно розумію.
Мабуть тому що стрілка прямо там горить або разом з основним зеленим, або з основним червоним.
А якщо вона не горить, то тобі там горить червоне.

А в тебе там виникають складнощі?

Постійно розумію.
Мабуть тому що стрілка прямо там горить або разом з основним зеленим, або з основним червоним.
А якщо вона не горить, то тобі там горить червоне.

А в тебе там виникають складнощі?

сюрприз! основной зеленый может гореть и без нее.

сюрприз! основной зеленый может гореть и без нее.

Ти можеш навести приклад, чи тільки що сам вигадав?
Ну так щоб основний зелений горів, стрілка прямо при цьому не горіла і там можна було фізично повернути праворуч на іншу дорогу?

Ти можеш навести приклад, чи тільки що сам вигадав?
Ну так щоб основний зелений горів, стрілка прямо при цьому не горіла і там можна було фізично повернути праворуч на іншу дорогу?

а кто тебе сказал что то стрелка прямо ? а например, направо или диагонально направление.

А часиков так в 17:00 там их будут десятки, законопослушных, и всем нужно пропустить трамвай.
Я раньше думал, что там сознательно не занимают рельсы, чтоб не мешать трамваю.

ога расскажи это на молочной/гагарина трамваю если от плехановской :D:D там почему то всем на рельсы сразу нужно )

Вся причина в том что в законодатели пришли с некоторых пор всякие фотографы свадебные, парикмахеры, певцы а в президенты - клоуны ... Ну и началось ... Эти законописцы так извратили ПДД что оказалось мотоциклисты могут ездить без включенной фары а поворот налево обязывают делать с рельс, когда ранее в украинских ПДД и ныне в европейских ПДД РАЗРЕШАЮТ делать поворот налево с рельс при условии что не создают помехи рельсовому транспорту ... Конечно дорожники могли бы исправить ситуацию повесив там знак направлений по полосам, но правовая коллизия в ПДД все равно остается

не хотят, я запрос писал уже))) Саньок ****ом метал правда :D:D:D

В підсумку , щодо конєва/пш маємо:
Повертати треба з відповідного крайнього.
Ліворуч - з рейок
Можна відступати від цих вимог, якщо виникнуть інші причини, навіть міфічні, але пам'ятати при цьому, що ті, хто повертає по-людськи, не повинні відчувати якийсь дискомфорт в особі Небезпеки та Перешкоди.
Тему можна закривати, розходимося.

нельзя, если штрафанут за поворот вторым рядом до писды эти оправдания, суд потребует объективного оправдания а не типа завтыкал, забыл , спешил ))

Назад
Зверху Знизу