- Повідом.
- 20880

Тоже очень правильно.Я бы переименовал в проспект 92ой бригады.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Тоже очень правильно.Я бы переименовал в проспект 92ой бригады.
Кому вам?Задолбали переименованием, не время сейчас, нужна нам победа, а потом будем думать за переименование. И каким боком Байрон к Харькову?
тоді вже ОстапаНаприклад проспект Степана Бендери
Как два пальца, проще не бывает с идеей переименования.Матросов і його вулиця в Харкові. А ніякий він не Матросов . А звичайний радянський урка - безпризорник.
Байрон это достояние человечества мадам.
Хотя мне больше нравится Р Бернс
А Перси?а Шелли?
На честь Качана . Що за Качан такий відомий ? Багато питань буде . Воно і зараз не Монмарт далеко , а то і зовсім ніхто не захоче там жити. Ні, це все балачки . Вулиця мусить мати історичні зв'язки з Харковом , бути смачною у роті , та обманювати своєю привабливістю . Наприклад . Вулиця Франтішика Крала . Одразу арахіс в носі . Ясно де саме . Бо зна де . А романтики скільки .Как два пальца, проще не бывает с идеей переименования.
Качановская!
Расположена улица в Слободском (ранее Коминтерновском) административном районе города Харькова.
Исторический микрорайон "Качановка".
О, я пам'ятаю те кафе)) Що правда, то було дуже давно.Возле кафе Петушок.
Та ні, так то наврядчи назовуть😂 Хоча Ваш гумор, я зрозумів. Гадаю, буде інша, більш конкретна назва. Загальні, у нас і так є. Розумієте, є дуже багато варіантів, якими у нас взагалі, ще не називали. Для «героїв» сракограду, для перейменування - можна підібрати, щось красиве, та достойне. Для цього проспекту.учитывая креативность мэрии, то переименуют в "Проспект Харьковских героев Харькова" )
О, ми там раніше жили - на Матросова)) Ця вулиця, доречі теж в планах у міськради на зміну назви.Матросов і його вулиця в Харкові. А ніякий він не Матросов . А звичайний радянський урка - безпризорник. А що він зрробив? А нічого. Тілом своім закрив кулемет? Аххххаха. Ну да. Той в лічені секунди його розріже навпіл. Короче радянська демагогія на тему героїзма. А вулиця досі є. Якби я обирав би , то Вулиця Матросова називалась би Дзотовою, а героїв Сталінграду - Обкомівська.
Мне тоже нравится.
ну нехай, грець з тими чехами... але танкопій, рудік, плєханов, марєс"єв, ушаков, челюскінці - якого прутня?На честь Качана . Що за Качан такий відомий ? Багато питань буде . Воно і зараз не Монмарт далеко , а то і зовсім ніхто не захоче там жити. Ні, це все балачки . Вулиця мусить мати історичні зв'язки з Харковом , бути смачною у роті , та обманювати своєю привабливістю . Наприклад . Вулиця Франтішика Крала . Одразу арахіс в носі . Ясно де саме . Бо зна де . А романтики скільки .
- В мене дівчина на Франтішика живе .
- Крала ?
- А ти такий розумний , що знаєш другого Франтішика в Харкові ???
- ні , сердечко твоє вона вже крала ???
Та то я з телефону пишу, на клавіатурі літери «а» та «е» - поруч, палець не ту натиснув, от і «змінилося» прізвище😉 Я не помітив одразу помилки)) Нічого, з кожним може бути. Головне - і так же зрозуміло😊Да, Гольберговская получила ошибку , букву ,,д,, . Степана Бандеры, с ошибкой в написании фамилии - нет, в названии улиц. Только правильное написание.
У дмитрика в посте - есть. Бендери.....
С правильным написанием улица есть. Привели ссылку.
Теж чудовий варіант😍тоді вже Остапа
Как то я попала в эту компанию, но писала я про Изюм.ну нехай, грець з тими чехами... але танкопій, рудік, плєханов, марєс"єв, ушаков, челюскінці - якого прутня?
Наверно,у меня другая клавиатура.Та то я з телефону пишу, на клавіатурі літери «а» та «е» - поруч, палець не ту натиснув, от і «змінилося» прізвище😉 Я не помітив одразу помилки)) Нічого, з кожним може бути. Головне - і так же зрозуміло😊
Теж чудовий варіант😍
ну нехай, грець з тими чехами... але танкопій, рудік, плєханов, марєс"єв, ушаков, челюскінці - якого прутня?
Є готові варіанти ? Чи буде референдум ?О, я пам'ятаю те кафе)) Що правда, то було дуже давно.
Та ні, так то наврядчи назовуть😂 Хоча Ваш гумор, я зрозумів. Гадаю, буде інша, більш конкретна назва. Загальні, у нас і так є. Розумієте, є дуже багато варіантів, якими у нас взагалі, ще не називали. Для «героїв» сракограду, для перейменування - можна підібрати, щось красиве, та достойне. Для цього проспекту.
О, ми там раніше жили - на Матросова)) Ця вулиця, доречі теж в планах у міськради на зміну назви.
якого прутня він досі у Харкові?Бо більшість в Харкові російськомовні . Тому і плєханов. Хіба то не очевидно?
якби ж це залежало тільки від російськомовності. насамперед - це рузькемір в мізках, прикритий фразами "це вже історія"Бо більшість в Харкові російськомовні . Тому і плєханов. Хіба то не очевидно?
В 1850-х годах на улице среди маленьких домиков под соломой выделялся дом коллежского советника Петина. Поэтому улицу называли Петинской.це вулиця Петінська