Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Переадресация или оптикнет

• Автор теми Автор теми Bekos
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 5018
Переадресация или оптикнет

Комрады, подсоветуйте - ситуация следующая, у мамы комп (достаточно древний) подключен к оптикнет-у, неделю назад ей нужно было пополнить счет, она не смогла зайти в свой кабинет для пополнения, хотя инет был и она свободно пользовалась (например, гуглом). Она вызывала мастера из оптик-а, тот пришел, долго ковырялся в компе, звонил куда-то, по итогу сказал что проблема в компе - не работает переадресация. Срок прошел, счет не пополнен, теперь инет отключен...
В чем может быть проблема и как её решить?

Останнє редагування:
тоже есть такое предположение, но проблему же нужно как то решить!?

Як правило, у браузері можна включити переадресацію.

Як правило, у браузері можна включити переадресацію.

Так, але коли намагалися полаштувати, спробували декілька браузерів, нічого не допомогло:( А раніше с того ж комп'ютера поповнювали рахунок без жодних перепон.

Тоді не зрозуміло, що малося на увазі під терміном "переадресация". Може port forwarding? Яка схема підключення до інтернету?

Останнє редагування:
Тоді не зрозуміло, що малося на увазі під терміном "переадресация". Може port forwarding? Яка схема підключення до інтернету?

Мені важко оцінювати, бо я з майстром не спілкувався, все зі слов мами. Також я не знаю яка схема підключення до інтернету, знаю лише те, що ніяких роутерів там нема...

Останнє редагування:
Скористайтеся карткою поповнення рахунку.

Прошу вибачення, знайшов
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
чарівне слово "переадресация" і зробив поспішні висновки:
Molot81 сказав(ла):
у привата сменилась ip переадресация

Прошу вибачення, знайшов
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
чарівне слово "переадресация" і зробив поспішні висновки:

ок, зрозумів.

комрады, выяснилось что это вирус сожрал систему:(

Назад
Зверху Знизу