Читаю сайт про виноград:Добридень! О, це ж просто шедевр!
Це просто бомба! Виноградні пензлі – це щось нове! Може, на них фарбувати виноградні мрії? 😂 А з очима – краще не підходьте до старого дерева, воно, мабуть, бачило занадто багато!Читаю сайт про виноград:
"Керуйте пагонами, видаляючи все зайве, вони приноситимуть пензлі....."
Пошкодження: очі пошкоджені, та старе дерево залишається недоторканим"
Виноградні ПЕНЗЛІ та ОЧІ, ага, хто знає правильний переклад ?
Пензлі - это кисти.Читаю сайт про виноград:
"Керуйте пагонами, видаляючи все зайве, вони приноситимуть пензлі....."
Пошкодження: очі пошкоджені, та старе дерево залишається недоторканим"
Виноградні ПЕНЗЛІ та ОЧІ, ага, хто знає правильний переклад ?
Правильний переклад : Грона винограду та Вічки або брунькиПензлі - это кисти.
Зная мову, нехрен думать.Правильний переклад : Грона винограду та Вічки або бруньки
"Толчок" для кацапов - это туалет как помещение. Он же сортир, он же гальюн.Зная мову, нехрен думать.
Интересно, что половыми тряпками в Польше моют толчки, то есть унитазы.
Відчини будь-який сайт інтернет магазину і побачиш купу подібних перлів. Тупо заганяють текст з кацапських сайтів або зі своїх, але на рюсском у перекладач. А потім ніхто не вичитує або той, хто вичитував мав 2 з української (за 12 бальною системою).Читаю сайт про виноград:
Я рюсскій вчив, бо його викладали у 5-9 класах. У далеких 90-х.Я б русский бы выучил только за то, що ним користуються в гуглі.
А ничего, что по самому центральному ТВ на центральном канале в небезизвестном сериале в мелодии:Як класичний приклад
Я на сайти ЗАХОДЖУ !Відчини будь-який сайт інтернет магазину і побачиш купу подібних перлів. Тупо заганяють текст з кацапських сайтів або зі своїх, але на рюсском у перекладач. А потім ніхто не вичитує або той, хто вичитував мав 2 з української (за 12 бальною системою).
Ну то творчість ТНМК, вони так бачать.Вас не бентежить?
Так. А ще можна відвідувати сайти.Я на сайти ЗАХОДЖУ !
Ну це ж політкоректний переклад.Хай їм грець" - что переводится, как "идите все (все мильярды жителей) к черту/дьяволу".
Да помещение как раз и моют половой тряпкой, а унитазы, наверно, только кацапы."Толчок" для кацапов - это туалет как помещение. Он же сортир, он же гальюн.
Для унитазов как и для биде ихейная блатная гильдия не придумала названия из-за отсутствия предмета как такового.
иногда используется термин "трон".