Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

печать ПМЖ в загран паспорте

• Автор теми Автор теми Radistka-Kat
  • Дата створення Дата створення

Radistka-Kat

Привіт!
Статус: Офлайн
Повідом.: 2
печать ПМЖ в загран паспорте

подскажите, пожалуйста, мы сейчас собрали все документы в миграционную службу, для того чтобы получить печать ПМЖ , но они там рассматривают документы 3 мес, я знаю что есть такой указ министра что за двойную оплату процесс ускоряется до 10 дней! может кто знает как он правильно называется и где его найти?

Термін розгляду заяви

Заяви про оформлення паспорта розглядаються протягом не більш як 20 робочих днів з дня подання документів, за виключенням наступних випадків:
При терміновому оформленні (за заявою особи) із сплатою подвійного розміру держмита та вартості послуги - до 7 робочих днів.
Якщо поїздка пов'язана з терміновим лікуванням від'їжджаючого, від'їздом особи, яка супроводжує тяжкохворого, чи смертю родича, який проживав за кордоном, - протягом трьох робочих днів.
У разі виїзду на постійне місце проживання (еміграція) – 3 місяці.
У разі виїзду на постійне проживання за кордон усиновленої іноземцями дитини - громадянина України паспорт оформляється у строк до 10 робочих днів.

Всё остальное - коррупция

Точно есть мне говорили, и когда я спросила у работника миграционной службы она сказала надо идти к начальнице и писать заявление, если бы это было не возможно то она сказала бы что это не возможно!

Назад
Зверху Знизу