• Автор теми Автор теми novako
  • Дата створення Дата створення
та хулі ти мені розказуєш, коли всі майже мені знайомі ИТшники в 98% проголосували одностайно за ЗЕ. Для ЗЕ ви звісно ж охуєнні чуваки - всі ж президенти, блять. ))))

Видишь ли, каждый из нас живет в очень узком кругу людей со схожими взглядами, образованием и воспитанием. Твои друзья и знакомые - такие же как ты, а мои друзья и знакомые - такие же, как я.

Вот это прикол. Ну собственно ЧТД, слишком стрёмный был этот банк Wirecard
Payoneer найдут другого партнёра, такое не впервые. FCA проверит и успокоится(если всё гладко)
Условия естественно изменятся. Деньги держать на таких сервисах нельзя больше той суммы, потеряв которую, забудешь через неделю (сделав выводы) Так было уже со многими сервисами и произойдёт в будущем непременно ещё.

ЗЫ опыт показывает, что ничего лучше Биткойна нет. Переживает всё, заблокировать или заморозить по решению какого-то там FCA невозможно, никакой задрочки с документами

та хулі ти мені розказуєш, коли всі майже мені знайомі ИТшники в 98% проголосували одностайно за ЗЕ. Для ЗЕ ви звісно ж охуєнні чуваки - всі ж президенти, блять. ))))
у тебя какие-то очень специфические айтишные знакомые. Среди моих знакомых айтишников за этого клоуна голосовало ну половина где-то (это все харьков, разумеется).

у тебя какие-то очень специфические айтишные знакомые. Среди моих знакомых айтишников за этого клоуна голосовало ну половина где-то (это все харьков, разумеется).

та різні є/були в мене знайомі)))
є навіть пара Героїв України - 1 підзелупний депутат у ВР, а 2й - 1й зам мінвету, хоча на виборах був представником Пороха. Обидва зараз нормально служать зелупі.

то хулі тут за ИТшніков казати.:іржач:

чимало це скільки? Бо в нас 350тис убд, а воювало не більше третини. Така хєрня малята.

тобі не здається, шо ти трохи доїбавсь? з моїх друзів - всі бувалі. всі, хто служив (чи досі)воювали насправді. ментів з убд нема серед них. один знайомий хотів по штабах "відслужити", але його таки загнали. свояк скалічений повернувсь. якщо ти відслужив - зазнач себе класним хлопцем, але не треба пред'яви всім ліпити.

та різні є/були в мене знайомі)))
є навіть пара Героїв України - 1 підзелупний депутат у ВР, а 2й - 1й зам мінвету, хоча на виборах був представником Пороха. Обидва зараз нормально служать зелупі.

то хулі тут за ИТшніков казати.:іржач:

у меня ни одного депутата знакомого, а айтишники ну половина где-то за бубочку голосовали (из 20 человек, с которыми работаю).

тобі не здається, шо ти трохи доїбавсь? з моїх друзів - всі бувалі. всі, хто служив (чи досі)воювали насправді. ментів з убд нема серед них. один знайомий хотів по штабах "відслужити", але його таки загнали. свояк скалічений повернувсь. якщо ти відслужив - зазнач себе класним хлопцем, але не треба пред'яви всім ліпити.

є статистика, а вона - сама вперта річ.
І статистика каже, що за бубочку майже всі ІТшники були і військових половина мінімум.

в мене лише 2 знайомих з ІТ нормальні, а решта - шарія люблять та 5,10 ,ну і бубочку

є статистика, а вона - сама вперта річ.
І статистика каже, що за бубочку майже всі ІТшники були і військових половина мінімум.

в мене лише 2 знайомих з ІТ нормальні, а решта - шарія люблять та 5,10 ,ну і бубочку

мені біль пощастило.

Чушь какая-то. Чтоб это вообще небыло какой то заказухой от конкурентов.
Що саме?
Проблема є та вона серйозна. Wirecard, з-за якого все, це величезний фінасовий холдинг світового масштабу з міліардною капіталізацією. На державному рівні як мінімум в німеччині та британії все це зараз.

І фіг його зна чим воно для клієнтів піонера закінчиться. В мене 2к висить - шкода буде.

Піонер мовчить та це напрягає. Окрім нічного листа щастя нічого. Так, зараз субота, але ситуація нештатна та купи людей не розуміють що коїться. Не з кращого боку це його характеризує.

Скорее всего будет просто другой пластик от другого эмитента.
Тягомотина с бабками на Wirecard будет вяло тянуться, и скорее всего, бабосы там будут очень туго как-то выдавать. Не всем и не сразу.

Подобного плана уже был цугцванг у Пионера с First Choice Bank из Белиза лет 5-7 назад вроде.
Тогда просто сказали, что пластик можете выкинуть, ждите новую карту. Прислали уже Пионер эмитированную Wirecard.

та я не против.. просто чтобы потом сил хватило встать )
пионэр накрылся
пиздой
будем откровенны
и лизать там не нада
это не та пизда
тчк.пзд.длб.всл
йобаное морзе
а у вас тут есть как вот сбщ нбрт
(свалимшысь)

Назад
Зверху Знизу