Статус: Офлайн
Повідом.: 2412
Повідом.: 2412
Уиии, той день настав!!!
Да это праздник какой-то.
Новость номер раз
Я даже не стану тут про стан наркотичного сп'яніння героического боевого офицера из ДАПа, а ныне - просто обдолбанного мусореныша( ахаха, посмотрите, как он щеку тянет, хомячки, даже не напрягайтесь за контузию тут рассказывать).
Как высоко летел и как низко пал.
Но это еще *** с ним. Хомячки - внимание - ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ НАЦПОЛІЦЇЇ защищает в суде людей, виновных в ПРЕСТУПЛЕНИЯХ ПРОТИВ МАЙДАНА.
ахаха, а ведь вы этих мусоров целуете в жопы. А вот я считаю, что они **** сепары и агенты кремля. И Фацевич теперь один из них.
на самом деле, конечно, тупое контуженое ***** отправили в суд по вказивке, а что за суд и как это выглядит у контуженого додуматься не вышло ахаха
и так еще, немного цитат, необычайность которых открывает нам глаза на происходящее
но это конечно крик)))
Да это праздник какой-то.
Новость номер раз
Я даже не стану тут про стан наркотичного сп'яніння героического боевого офицера из ДАПа, а ныне - просто обдолбанного мусореныша( ахаха, посмотрите, как он щеку тянет, хомячки, даже не напрягайтесь за контузию тут рассказывать).
Как высоко летел и как низко пал.
Но это еще *** с ним. Хомячки - внимание - ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ НАЦПОЛІЦЇЇ защищает в суде людей, виновных в ПРЕСТУПЛЕНИЯХ ПРОТИВ МАЙДАНА.
ахаха, а ведь вы этих мусоров целуете в жопы. А вот я считаю, что они **** сепары и агенты кремля. И Фацевич теперь один из них.
на самом деле, конечно, тупое контуженое ***** отправили в суд по вказивке, а что за суд и как это выглядит у контуженого додуматься не вышло ахаха
и так еще, немного цитат, необычайность которых открывает нам глаза на происходящее
Під будівлею Печерського суду побилися представники організацій С14 та ГО «Майдан».
не, я отдельно просто ***** хочу это повторитьТак, ГО «Майдан» прийшли підтримати працівників поліції, а С14 виступали за те, щоб їм обрали запобіжний захід.
****. как это понимать. типов сажают заГО «Майдан» прийшли підтримати працівників поліції
но нетПрокуратура клопотала про запобіжний захід у вигляді тримання під вартою Сергію Поготову, який у часи Майдану обіймав посаду заступника начальника департаменту громадської безпеки МВС. На даний час не працює у правоохоронних органах.
Також прокурори клопотали про такий самий запобіжний захід Ігору Бабічу, який наразі працює начальником департаменту превентивної діяльності Національної поліції, а на момент вчинення злочину був головним інспектором відділу організації служби конвойних підрозділів.
Його підозрюють у координації дій спецпідрозділів.
Третій підозрюваний — Анатолій Серединський. На час вчинення злочину обіймав посаду начальника відділу служби управління організації конвойних підрозділів департаменту громадської безпеки МВС.
Його підозрюють у координації дій спецпідрозділів та їх заохоченні. Він нібито видав премій на загальну суму у понад 30 мільйонів гривень.
всеебанулись.жпг наотличненько.жпгГО «Майдан» прийшли підтримати працівників поліції
но это конечно крик)))