Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Патрульная полиция

• Автор теми Автор теми Platon80
  • Дата створення Дата створення
Шо ты, карлик, обиделся?
Правда глазки выпуклые колет, как дружку твоему забаненному хрю_дриверу?
Ты просто смирись. Надо было тебе раньше самозабаниться по жизни, а не примыкать к гусиной возне. Ибо его расстреляют при попытке к бегству и таких как ты тоже.
Одумайся, Велик.

И беги к диетологу, дружок. :-)

Якщо хочеш, то я можу звертатись до тебе українською.

Ну дякую *****е. Так дивись і освіченою людиною станеш. Якщо модератори дуже пильно будуть слідкувати за твоєю поведінкою на ресурсі - то ти взагалі будеш адекватно сприймати та оцінювати інформацію про нову поліцію. Якщо ти вирішив, що деручи горлянку за нову поліцію - тут тебе одразу сприйматимуть за патріота - то ти помилився.

Ну і на останнє - мінус пріус:
T_IAacGlsk8.webp

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ну дякую *****е. Так дивись і освіченою людиною станеш. Якщо модератори дуже пильно будуть слідкувати за твоєю поведінкою на ресурсі - то ти взагалі будеш адекватно сприймати та оцінювати інформацію про нову поліцію. Якщо ти вирішив, що деручи горлянку за нову поліцію - тут тебе одразу сприйматимуть за патріота - то ти помилився.

Мені байдуже, за кого ти мене приймаєш.
За 12 років на цьому форумі я таких клоунів, як ти, дуже багато бачив. :D
Тих клоунів наразі тут більше немає.
Тому я дивлюсь на тебе з посмішкою, бо ти - клоун. Лише черговий клоун. :)

Виноват леворядник на Шкоде. :D

люстра включилась после столкновения автоматоматически как аварийка или копы вспомнили?

Она диодная, сбоку не видно.
Машину развернуло - увидел.

А пелот на шкоде - ну это просто :рл: . Если не отвлекся, то просто *****, не умеющий ездить.

Была ли сирена? :confused:

люстра включилась после столкновения автоматоматически как аварийка или копы вспомнили?
Тоже сначала так подумал, но посмотри между 10 и 11 секундой в самом начале момента касания, там видно что красная люстра включена

А что за ловля машин полицией на Сумской между авиазаводом и Гепаштрассе?

:клас:
Оставшимся будет наука.
А говорят что ничего не поменялось. Да щаз!

Масштабное...мда.

Нужно писать ШОК!!!!Копыубийцы устроили кровавую баню в центре столицы!!!

уверен просто на миллион процентов что у полиции не было никакого спец задания при котором необходимо было включить красную мигалку

***** что ты там уверен, у тебя даже машины нет :D

Як робиться зрада: спочатку "валантьор" і "активіст" пише, що поліція хотіла хабаря і його бідного тримала 25 хвилин з фоточками, замовчуванням незручних питань і т.д.

А потім, бац і поліція викладає повне відео

Точно так же з пасажиром БМВ : -копиубійци, а з водієм мерса у Миколаєві - слюнтяї і безхребетні....

Як робиться зрада: спочатку "валантьор" і "активіст" пише, що поліція хотіла хабаря і його бідного тримала 25 хвилин з фоточками, замовчуванням незручних питань і т.д.

А потім, бац і поліція викладає повне відео

Точно так же з пасажиром БМВ : -копиубійци, а з водієм мерса у Миколаєві - слюнтяї і безхребетні....

:клас:
Спасибо!
Порадовал видосиком :клас:
Какие же есть лицемерные людишки :рл:

Назад
Зверху Знизу