Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Патрульная полиция

• Автор теми Автор теми Platon80
  • Дата створення Дата створення
...видя, что **** за рулем в полном неадеквате...

Що, коментатора наслухався? :D А якби він сказав, що жіночка з іншої планети? :іржач:
Коли ж ви трохи порозумнішаєте та власну думку здобудете?

А ви шановний ***** на якій мові з Москви віщаєте?

***** ты берега попутал, чёрт. :рл:
Только мне кажется, что это гусиный 20ти- семилетний выблядок,недавно засветившийся на гусином канале?

Власний відеозапис сьогодні. Знаку заборони повороту праворуч не має, поліціянти стоять далі на перехресті Основ'яненко та провулку Соборному і пишуть постанови. Відео як і обіцяв - не обрізав, з поліціянта обіцяний лайк.

Власний відеозапис сьогодні. Знаку заборони повороту праворуч не має, поліціянти стоять далі на перехресті Основ'яненко та провулку Соборному і пишуть постанови. Відео як і обіцяв - не обрізав, з поліціянта обіцяний лайк.

Оргазм получил, гусячок?:іржач:

Воїн - це зальот. Мало того, що сам на мові окупанта спілкувався, так ще й поліцая не заставив виконувати вимоги Конституції України та закону "Про державну мову"

Воїн - це зальот. Мало того, що сам на мові окупанта спілкувався...

Ти уявляєш що б було, якби я почав розмовляти державною? :D
Вони б взагалі нічого не зрозуміли. ;)

P. S.
Знайшов чудову світлину:
oOixDg2BS9w.jpg

Ти уявляєш що б було, якби я почав розмовляти державною?
Вони б взагалі нічого не зрозуміли.
Постійно з ними спілкуюся рідною мовою і вимагаю від них того ж. Відповідають набагато краще, ніж старі пузани. У мене це улюблена тема по загонам "старих кадрів"
Старі дайці так люблять у дискусії вступати "наш йезик руській і нє іпет", поки не потикаєш носом. Потім чомусь тікають :ги:

А между тем:

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу