Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
І так, останній цвях у дах гробу:

Ну, тут все слишком долго стеснялись, мне так кажется, а сложных текстов ты не понимаешь.
Поэтому...
А що вас вату розуміти - у вас лише один орган для мислення і зветься він***лоПутін!

Тваринко, тобі, схоже, подобається, коли тебе посилають *****, ти від цього кайф отримуєш? Балаболище, а відповіси мені тут на єдине питання - не буду більше тебе заганяти: "Якого кольору автомобіль у голови Автомайдан Харків?"А що вас вату розуміти - у вас лише один орган для мислення і зветься він ***лоПутін!
"Якого кольору автомобіль у голови Автомайдан Харків?"
Добре, піди своїм босам поплачся, що твоє маскування провалилося, ваткаПісля яєць учора - тепер вже не знаю. Відмили чи ні?
Добре, піди своїм босам поплачся, що твоє маскування провалилося, ватка
Сепар, подивись на свою аватару та подумай ще раз про маскування.***лопанчик, забийся під лавку :ржач:Сепар, подивись на свою аватару та подумай ще раз про маскування.
Та воно ж убоге, навіть трольнути не в змозіда он ****** шизонутый, не обращай на него внимание!

тут возникает вопрос... сколько нужно патрулек, чтобы задержать одну машину? от 10 и больше?
У-e-Ёёё!!!!погнали большой толпой патрулек отжимать у ****обесов таз в конце клочковской.