Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Если двигался на "уже не красный" то пиши в "позове" ничего не нарушал. Они 100% просто не явятся в суд и с тебя все спишут (доказательств жеш нету?!).Как себя защищать
Их полно.Шикарный видос!
Тоже так всегда думаю.всегда казалось что люди, которые шапку носят на затылке, не надевая на голову - типичная гопота.
Короче, Санек аж растерялся.Шикарный видос!
Короче, Санек аж растерялся.
Такого я не видел со времен ГАИ и Беркута. Охренеть.
Не знаю, как там будет во второй части, но в первой Санька просто размазали, сначала эти два гопника, потом "прохожие" (типичные мусора), потом второй наряд на Примусе.
Короче, Санек аж растерялся.
Такого я не видел со времен ГАИ и Беркута. Охренеть.
Не знаю, как там будет во второй части, но в первой Санька просто размазали, сначала эти два гопника, потом "прохожие" (типичные мусора), потом второй наряд на Примусе.
?t=815
у соски рот рабочий прям как из браззерса шо в очках принимают в полицию?
![]()
Ми не допускаем думкы, што ета ваша полицыя в таком деле как роняние довиры в услугах юнош не нуждаетца? они все сделали сами, молодцы чоВ принципі, зусиллями отаких суєтних йуношів, зроблено достатньо за ці кілька років - наприклад, рівень довіри до поліції, який так бентежив і непокоїв тих, кому зміни поперек голянки, нарешті впав (я не знаю цього напевне, але мабуть то так і є).
таких — да. Ето профанацыя, ане реформа. И я даже не говорю атом, что не с тово начали. Канешно, судьи бы не создали такой радосной картинки всеопшево благоденствия.Масовано насаджується теза про непотрібність реформ.
таки не теза. Таки фактъ.Тиражується теза про неспроможність влади їх проводити.
зочем с ними спилкуватца, когда гнать нада ссаными тряпкамепоспілкуйся з ким-небудь з судейських про реформу. Днрівські ватажки в порівнянні з ними тобі покажуться дитинчатами безневинними
пропоную небайдужим зібратися в кількості, достатній для того, щоб графа "свідки" не була порожньою, і оформити звернення громадян.
Без цих всіх кококо.
Але - повторюю - тут жеж не є на меті заїбати наполегливістю. Тут "ставім лайкі-подпісуємся" важливе. А піпл хаває картинку, піплу нах не потрібен лист від Гунп в К.обл. з переліком вжитих заходів. Тому що таких листів треба 50 штук, і це "побачать онуки", а так нецікаво. Лайки, і сьогодні - оце збс.