Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Патрульная полиция

• Автор теми Автор теми Platon80
  • Дата створення Дата створення
а виноваты как всегда люди с камерами. и вообще - люди, имеющие противоположное мнение.
вот их бы расстрелять - и заживем.
какие бы законы не принимали, все равно люди нарушали и будут нарушать.
Даже в Тайланде, где за наркоту - вышка, все равно она есть и в свободном доступе.
Даже если примут закон, запрещающий нарушителям нарушать - все равно нарушать будут
Так что дерзайте, мои юные любители новой лохополиции.
Законами дырку в борту тонущей рихформы уже не заткнуть. а вот заставить взбунтоваться команду - это очень легко

Приходь, але у цей раз змасти вазеліном!
дада, и пусть рота тоже змастить. зубы на месте выбьем

дада, и пусть рота тоже змастить. зубы на месте выбьем

Ну бачиш, ти мене тепер підтримуєш. А на місці казав, що достатньо і його жезлом в його дупу за те, що він від нас паркувальників вимагав до прийняття закону підкоритися, а потім оскаржити. А я казав, що і зуби його йому ні до чого, потрібно трохи провчити цього копа-низькорослика.

Откуда вы берете эту "статистику"?

Не з сайту ГавняковДеканохуідзе. :D

Трохи коментарів керівника дорожнього контролю з приводу законопроекту - "спочатку смокчи, а тільки потім ковтай":

З'ясувалося, що процес смоктання і ковтання записувати на відео не буде можна.

Ну бачиш, ти мене тепер підтримуєш. А на місці казав, що достатньо і його жезлом в його дупу за те, що він від нас паркувальників вимагав до прийняття закону підкоритися, а потім оскаржити. А я казав, що і зуби його йому ні до чого, потрібно трохи провчити цього копа-низькорослика.
ну кто ж знал что он придет сюда и начнет оправдываться
Я вообще ж гуманист. только достаточный уровень воздействия, не более

результаты работы полиции ты и сам знаешь
знаю. и знаю почему
мне интересна твоя точка зрения, как верующего адепта

Вообще очень странно, что в воюющей стране вместо дополнительного обучения полицейских, за которое все общество сказало бы спасибо, проводятся попытки ввести откровенно деспотические законы.
То есть вместо обучения ответственных за безопасность граждан ущемляются сами граждане, а копы - как были необученными, так и останутся.
И если человек идет с готовностью вальнуть копа, неужели изменения в 185 или выходить ему или нет - как то помешают стрельнуть в лохокопа.
Стрельнет через дверь или стекло. пистоль положит на ноги и тянуться никуда не надо. Машину можно затонировать. Так что запретим тонировку, будем как в мордоре, где она только у привелигированных?
Это путь в никуда.

А если признать что обучение провалено, то что тогда?

давай не будемо про те, як проходила переатестація і як потім суди за н-у суму поновлюють

Давай не играть в давай, а честно скажем - что ВСЕ они теперь новая полиция. И мне глубоко ***** как там и что у кого проходило - сказали что будет все по-новому и будет все переаттестовано, так предъявите сказанное и не дергайтесь с отмазками. Вот именно это надо говорить всем мусорам - как новым, так и старым. Ксива у них одинаковая, форма тоже, вывеска ни ихней ментовке тоже одинаковая + Закон о полиции тоже одинаков. Вот теперь работайте по-новому - за новые зарплаты и с новым Законом.

До речі, міліції більш не існує як органу влади, її розформували. Усі, хто верещать про поганих старих і охуених нових - мабуть трохи повністю хворі. Все - вже прийшов той час, щоб судити про реформу. Вирок - реформи не було, тільки перейменували вулиці та інші об'єкти.

До речі, міліції більш не існує як органу влади, її розформували. Усі, хто верещать про поганих старих і охуених нових - мабуть трохи повністю хворі. Все - вже прийшов той час, щоб судити про реформу. Вирок - реформи не було, тільки перейменували вулиці та інші об'єкти.

Есть мнение, почему так получилось. Почему заменили только гаишников патрульными. Им же отдали функции ппсников. А вот в следсвии и оперативной работе ничего не изменилось. Я на нем не настаиваю, но по определенным причинам оно сформировалось.
Гаишники были безбожными взяточниками. И эти деньги шли на карман им и руководству. Про патрульных не могу сказать, что вообще взяток не берут, потому что не знаю, но как гайцы брали - точно не берут. И таким образом неплохо наполняют бюджет. А гайцы не наполняли. У них был план, весьма не значительный - и все. Основная часть денег шла на карман.
А что может в бюджет принести следователь или опер? Да ничего. Вместе с тем, если бы заменили старых следователей и оперов новыми- то работать было бы некому. Об этом много говорили до переаттестации. Итог мы видим. Все на месте.

Вирок - реформи не було, тільки перейменували вулиці та інші об'єкти.

Реформы начинаются c твоей головы ;)

1441956116_1797732558.webp

Не хочешь менять что-то в голове так и будешь дальше жить в ****е

Реформы начинаются c твоей головы ;)

1441956116_1797732558.webp

Не хочешь менять что-то в голове так и будешь дальше жить в ****е

не смешите никого, если во главу реформы ставят вора-афериста, то можете хоть про 100 реформ волать - я априори знаю каким будет конец.
Но в нашем случае кроме вора в головах есть куча прступников-воров в 1х и 2х замах главного вора...
Ви таки еще что-то мне будете говорить про реформы в мусарне???:іржач::іржач::іржач:

Вот кому вы обязаны подчиняться - этот начальник национальной полиции прав потому, что он пьяный за руль садится - вы потом обжалуйте, когда он протрезвеет, как то завещал Аваков и Луценко...

Останнє редагування:
А потім змазав дупу вазеліном - вперьод голосувати за його нову пропозицію:
далі мастурбуй собі **** пластмасовим фалосом

Але ж з логіки гомосексуаліста МВД
Краще скажи як твоє дупло?

достатньо і його жезлом в його дупу за те

Чувак, у мене для тебе дуже погані новини... :іржач:

немножка новостей от Синицына
Знайомтесь. Це Влад. Іщенко. Ви уже трохи знайомі, але давайте ближче.

Заодне розкажу про ще один метод «легалізуватись» у Новій Поліції. Гаішніку. Муторний але ефективний як бачимо. Через Патрульна поліція України.

Тобто як колишньому Начальнику ДАІ одного з районів столиці (Соломянського) та обласного центру (!!!) залишитись в системі і стати через короткий термін начальником цілого райвідділу у Києві.
Без атестацій.

Начальник ДАІ обласного центру (та ще й в період Майдану, по якому у луцьких активістів до Влада багато питань) – дуже таки одіозна фігура. Атестаційна комісія, його б звільнила. Поліграфи, декларації, майно б вивчали.

Влад - начальник і покривальщік того самого Славіка Малько який п'яний їздив на лівому Рейндж-Ровері з підробним техпаспортом і бився з копами. І за результатами службового розслідування його ... понизили до звичайного опера.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Але про Славіка ми скоро поговоримо окремо. Давайте зараз про Влада.

Влад і далі начальник Подільського районного управління Поліції.

Проліз він туди через Патрульну Поліцію.
В ДАІ Влад з 2003 до 2013 дослужився до підполковника, це в структурі де посади як і позачергові звання обов'язково коштували грошей.

Але у Влада інший варіант. Родичі.

Про покровителів Влада ходять різні чутки, але найбільш ймовірна – екс начальник київської (волинської) міліції -Терещук. Влад чи то його похресник чи то зять.

У Патрульну Поліцію він також потрапив з подачі покровителів.
Він фактично єдиний начальник відділу ДАІ м. Києва та начальник ДАІ обласного центру - взагалі там опинився. Це з першого київського набору.

Патрульні, які з ним навчались кажуть, що Влад жодної секунди не вірив, що з цієї реформи шось вийде, але йому хтось роз'яснив що Патрульна Поліція це єдина його можливість залишитсь в системі.

Під час навчання Влад з'являвся тільки на квізи та екзамени, на жодному шикуванні зранку та після навчання його не було, а тим більше на тактиці.
Влад також домовився з деякими викладачами. Тобто усі їздили на навчання кожен день, а у нього було вільне відвідування.

Під час останніх виборів Влад подав свою кандидатуру від партії УКРОП у Голосіївському районі але не пройшов.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ось Влад на сайті Укропа

Головним гаслом в його агітації було те, що ради змін в системі МВС він «очистився через Поліцію», правда Влад не охоче згадував у агітації на окрузі де і ким він раніше працював.

У Патрульній Поліції Влад пропрацював усього кілька місяців, возив командира однієї з рот і разок засвітився у якій програмі на Еспресо TV.

Уже наприкінці 2015 - на початку 2016 Влада призначили керівником Подільського райідділу поліції.
Бінго!

P.S. Ну і маленький такий штрих до методів роботи Подільського відділу поліції.

Людина віддає авто на СТО. Авто крадуть. Запчастини крадуть. Авто потім знаходять на іншому СТО. Влад відмовляє в відкритті кримінального провадження, мотивуючи це цивільно-правовими відносинами).
Уся історія тут:

Зальотів у Подільскому відділі Поліції більш ніж вистачає. Чого варта історія з тим як недавно чергова зміна випустила наркобаригу «********» і той втік.

Або зовсім свіжі п’яні покатушки підлеглого Влада – майора, старшого опєра Карного розшуку Подільського РОВД Гаркавого. Який з колєгою, як і Славік Малько, втікав від копів, а потім ліз до них битись.

Але це таке. Владу як з гуся вода.
Влад ідьот к успєху.
Злить Влада тільки резонанс і шум.
Тому репост)

P.S.S. Підкоряйся. Гаішніку. А потім оскаржуй. Гаішніку

P.S.S. Підкоряйся. Гаішніку. А потім оскаржуй. Гаішніку

Каждый день Карл, каждый день принимают патрульного
На Київщині викрито інспектора патрульної поліції, який систематично збував наркотичні засоби

В ході спільної операції військової прокуратури Дарницького гарнізону Центрального регіону України з співробітниками Головного управління по боротьби з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України під час чергового збуту наркотичних засобів затримано інспектора Управління патрульної поліції у місті Києві.
Спочатку лейтенант поліції реалізував громадянину наркотичну речовину «*********» у кількості 3 грами та під час збуту опію ацетильованого 1 літру за 50 тисяч гривень був затриманий правоохоронцями, а вказану речовину вилучено.
У ході огляду місця події в його автомобілі знайдено ще 150 упаковок «димедролу».
На даний час вирішується питання про повідомлення вказаній особі про підозру за ч. 3 ст. 307 КК України (незаконний збут наркотичних засобів в особливо великих розмірах) та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою

Останнє редагування:
Чувак, у мене для тебе дуже погані новини... :іржач:

А чого б тобі з ними не з'явитися до профільного фахівця? З усіх слів, що я писав - ти чомусь на цих акцентував свою увагу, замість того, щоб розмовляти по суті питання.

Чувак, у мене для тебе дуже погані новини...
Тонкий налёт интеллекта не может скрыть прорывающиеся из подсознания нереализованные желания. Типичная картина для mentaliter male populi.

ахаха, парни, смотрите сюда.
Антоша такого еще себе не позволял))))))
Хотя да правду сказал что рюкзаков выгрызает деньги у кабмина, чтобы потом распилить их себе в карман. И антоше дать чуть-чуть.
На смерть людей им абсолютно *****. Бабло побеждает все.

• Це лайк!
Реакції: koty
Це те, про що ми тут кажемо, але ж мусородрочерам навіть європейські експерти (в даному випадку німецькі) не є тим еталоном, на який потрібно орієнтуватися. Для них еталонами є Ляшко, Аваков... багацько мусородрочерів це приховують, але ху*ло для них таки еталон правильності:

Назад
Зверху Знизу