Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Парубий убит!

• Автор теми Автор теми Dozor
  • Дата створення Дата створення
все йде з родини, ні школа. ні вулиця, нічого так не впливає на свідомість людини. це моє життєве бачення
Не обов'язково. У поганих батьків бувають чудові діти і навпаки.
Вплив соціуму більш дієвий, і мало хто здатен чинити опір.
А потім із нічого беруться дисиденти. Ті, що завжди або з якогось часу, як Чорновіл, перли проти течії.

Мене колись вразив Левко Лук'яненко, якого хлопцем забрали до червоної армії в 1944 році, здається.
Він вертався додому з війни і почув про УПА. І був дуже засмучений, що не прилучився до лав.
Тоді мені здавалось - це якась маячня, хоче бути на вістрі часу.
Але ж в нього вже був попередній досвід освобождєнія.
Жив в умовах іншої правди, на відміну від нас, східняків.

Путін путін путін путін...

Отож! Навіть машина втомилась перекладати прізвище ворога українською :)
Що вже казати про людей.
10 років тому за деякі вислови можна було отримати довічний бан. І навіть ще в 2022-му.
А зараз - мели Емеля, твоя неделя. :)

За януковича в свій час була переважна більшість українських виборців.
:рл:Чи ми не знаємо, як була зроблена більшість за Януковича. В Харкові я знаю, що менти проголосували і вдома, і на роботі.
Карусєлі та голосування на дому і інші маніпуляції, докази яких були подані до суду, що надав можливість третього туру через фальсифікування виборів.
Дивно, що є досі іскопаємиє, які вірять в те, що за зека проголосувала більшість, та ще пишуть про це)

:рл:Чи ми не знаємо, як була зроблена більшість за Януковича. В Харкові я знаю, що менти проголосували і вдома, і на роботі.
Карусєлі та голосування на дому і інші маніпуляції, докази яких були подані до суду, що надав можливість третього туру через фальсифікування виборів.
Дивно, що є досі іскопаємиє, які вірять в те, що за зека проголосувала більшість, та ще пишуть про це)
Пуля, ты меня не путай! Карусели и третий тур - это 2004 год.
Янукович стал президентом в 2010-м

1758294576709.webp

В 2004 вже не вдалося, бо став Майдан і зібрали докази фальсифікацій. А хіба в 2010 не було тих ж самих діячів на виборах? Юля ж подавала на суд за фальсифікації?
Цинічно підробити вибори - на це регіонали талановиті були завжди.

В 2004 вже не вдалося, бо став Майдан і зібрали докази. А хіба в 2010 не було тих ж самих діячів на виборах ) Цинічно підробити вибори - на це регіонали талановиті були завжди
Вже не було відкріпних талонів - основи для каруселі.
Та й перемогти Юляху не дуже важко було.

Вже не було відкріпних талонів - основи для каруселі.
Та й перемогти Юляху не дуже важко було.
Та там якійсь мізерний розрив був, пам'ятаю..При тому що східну Україну та Крим обробили та купили як регіонали вміли.
А у донбасян то завжди писали 100% або більше.

У Чівокуні бил Царьов. У Царьова три тіпографії. І Підрахуй в ЦВК.
Підрахуй в 2004 заслужив клікуху). А НП про 2010...А Царьов з типографіями то да.

Та це якийсь пекельний сором був - що претендент, що самі вибори.
Казати, що переважна більшість колись була за Овоча, то зашквар

То яник був президентом України чи ні? Що там іноземні спостерігачі нарахували?

Та там якійсь мізерний розрив був, пам'ятаю..При тому що східну Україну та Крим обробили та купили як регіонали вміли.
А у донбасян то завжди писали 100% або більше.
І ми ще щось хочемо від Трампа...

То яник був президентом України чи ні? Що там іноземні спостерігачі нарахували?
І ми ще щось хочемо від Трампа...
То ми Овоча напівписьменного вигнали під три чорти чи ні?
І ви особисто за нього голосували чи ні?

Кстати насчет мовы.
3.5 года чтения исключительно книг мовою, и начинаю забывать русские слова из лексики вне бытовой.
Есть у меня приятель, давний эмигрант из россии.
Поймала себя на приятном ощущении при разговоре в режиме аудио - как это будет по-русски?
И ведь не притворяюсь. :)
Начинаю объяснять смысл слова.
Правда, и он забывает иногда - как это будет по-русски?
Когда говорю - пішла на працю, єто уже ему понятно.

Назад
Зверху Знизу