3000 грн на місяць

Парубий убит!

• Автор теми Автор теми Dozor
  • Дата створення Дата створення
ваша думка зрозуміла. Ви ж за Януковича були, проти Майдану... Звісно, для вас Парубій не Герой, а навпаки...
За януковича в свій час була переважна більшість українських виборців.Як вибирали покійного всім відомо.

За януковича в свій час була переважна більшість українських виборців.Як вибирали покійного всім відомо.
Українських совкових виборців, попрошу уточнення. І вони "теж люди", але .... вони "плоть от плоті" народа совєтського. Який виростили і "виховали" репресіями і масовими вбивствами (Голодомор і тд). Парубій відривав нас від цього. Як Чорновіл.
І от він вбитий, а Бойко - живий. І досі ці люди не зрозуміли, хто нам ворог, а хто герой. Та і не зрозуміють.

Українських совкових виборців, попрошу уточнення. І вони "теж люди", але .... вони "плоть от плоті" народа совєтського. Який виростили і "виховали" репресіями і масовими вбивствами (Голодомор і тд). Парубій відривав нас від цього. Як Чорновіл.
І от він вбитий, а Бойко - живий. І досі ці люди не зрозуміли, хто нам ворог, а хто герой. Та і не зрозуміють.
цікаво, якого ти року випуску?

цікаво, якого ти року випуску?
Вік тут ні до чого. Хіба що в похилому віці люди менш допитливі і не дуже схильні міняти погляди.
Є дві важливі речі - екзистенційна, тобто голос крові, і свідома - читання про події минулого.
Тоді все займає належне місце у голові.
І якщо хто каже - ненавиджу бандерівців, бо вони вбили моїх родичів, то тут потрібна конкретика.
А більшість ненавидить, бо так в школі вчили. Ще й видалили з душі оті важливі екзистенції, що роблять людину особистістю, а не гвинтиком системи.

все йде з родини, ні школа. ні вулиця, нічого так не впливає на свідомість людини. це моє життєве бачення
Не обов'язково. У поганих батьків бувають чудові діти і навпаки.
Вплив соціуму більш дієвий, і мало хто здатен чинити опір.
А потім із нічого беруться дисиденти. Ті, що завжди або з якогось часу, як Чорновіл, перли проти течії.

Мене колись вразив Левко Лук'яненко, якого хлопцем забрали до червоної армії в 1944 році, здається.
Він вертався додому з війни і почув про УПА. І був дуже засмучений, що не прилучився до лав.
Тоді мені здавалось - це якась маячня, хоче бути на вістрі часу.
Але ж в нього вже був попередній досвід освобождєнія.
Жив в умовах іншої правди, на відміну від нас, східняків.

Путін путін путін путін...

Отож! Навіть машина втомилась перекладати прізвище ворога українською :)
Що вже казати про людей.
10 років тому за деякі вислови можна було отримати довічний бан. І навіть ще в 2022-му.
А зараз - мели Емеля, твоя неделя. :)

За януковича в свій час була переважна більшість українських виборців.
:рл:Чи ми не знаємо, як була зроблена більшість за Януковича. В Харкові я знаю, що менти проголосували і вдома, і на роботі.
Карусєлі та голосування на дому і інші маніпуляції, докази яких були подані до суду, що надав можливість третього туру через фальсифікування виборів.
Дивно, що є досі іскопаємиє, які вірять в те, що за зека проголосувала більшість, та ще пишуть про це)

:рл:Чи ми не знаємо, як була зроблена більшість за Януковича. В Харкові я знаю, що менти проголосували і вдома, і на роботі.
Карусєлі та голосування на дому і інші маніпуляції, докази яких були подані до суду, що надав можливість третього туру через фальсифікування виборів.
Дивно, що є досі іскопаємиє, які вірять в те, що за зека проголосувала більшість, та ще пишуть про це)
Пуля, ты меня не путай! Карусели и третий тур - это 2004 год.
Янукович стал президентом в 2010-м

1758294576709.webp

В 2004 вже не вдалося, бо став Майдан і зібрали докази фальсифікацій. А хіба в 2010 не було тих ж самих діячів на виборах? Юля ж подавала на суд за фальсифікації?
Цинічно підробити вибори - на це регіонали талановиті були завжди.

В 2004 вже не вдалося, бо став Майдан і зібрали докази. А хіба в 2010 не було тих ж самих діячів на виборах ) Цинічно підробити вибори - на це регіонали талановиті були завжди
Вже не було відкріпних талонів - основи для каруселі.
Та й перемогти Юляху не дуже важко було.

Вже не було відкріпних талонів - основи для каруселі.
Та й перемогти Юляху не дуже важко було.
Та там якійсь мізерний розрив був, пам'ятаю..При тому що східну Україну та Крим обробили та купили як регіонали вміли.
А у донбасян то завжди писали 100% або більше.

Назад
Зверху Знизу