Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Парубий убит!

• Автор теми Автор теми Dozor
  • Дата створення Дата створення
Ти вважаєшь, що він нічого не зробив для України і вбили його просто так невідомо хто і невідомо за що ?
ты всё знаешь, расскажи тогда... кто и за что убил, что он для Украины сделал кроме занимаемых им постов во власти..
ты можешь назвать хоть одного бойца, кто Харьков отстаял в 2022 когда колонны шли на город?
а кто сбивал самолёты рф, которые на город заходили и бомбы бросали в 2022 ? вот это герои настоящие, имхо....

• Це лайк!
Реакції: 3rx
ты всё знаешь, расскажи тогда... кто и за что убил, что он для Украины сделал кроме занимаемых им постов во власти..
ты можешь назвать хоть одного бойца, кто Харьков отстаял в 2022 когда колонны шли на город?
а кто сбивал самолёты рф, которые на город заходили и бомбы бросали в 2022 ? вот это герои настоящие, имхо....
Каша в голові совка.
Войтенко Антон з Нової Водолаги збивав.
Я знаю. І ?
Йди вивчай біографію Парубія. Аа, воно тобі, совку, непотрібно.

Йди вивчай біографію Парубія. Аа, воно тобі, совку, непотрібно.
кто о чём, а вшивый о бане... совок всегда с тобой..
как раз это совки посмертно героев дают.. почему же при жизни Парубию не дали героя?

Останнє редагування:
кто о чём, а вшивый о бане... совок всегда с тобой..
Так ти ж не цікавишься біографією людини, яка на вищому рівні боролося за українську Україну. А Україна може бути тільки або українською, або, якщо ні, то *******тською=совковою. Ти совок, який то "нададагавариватца с Масквой" (=на їх умовах=капітулювати), то "а что сдєлал єтот Парубій ?". Ти ж не сприймаєшь інформації, що робив Парубій для України. Вона для тебе "чужда" на генетичному рівні, тому що ти совок. (Хоча ти в цьому не винен - народився і більшу частину життя провів там, і вичавити це з себе не зміг, що з тебе взяти).

Так ти ж не цікавишься біографією людини, яка на вищому рівні боролося за українську Україну. А Україна може бути тільки або українською, або, якщо ні, то *******тською=совковою. Ти совок, який то "нададагавариватца с Масквой" (=на їх умовах=капітулювати), то "а что сдєлал єтот Парубій ?". Ти ж не сприймаєшь інформації, що робив Парубій для України. Вона для тебе "чужда" на генетичному рівні, тому що ти совок. (Хоча ти в цьому не винен - народився і більшу частину життя провів там, і вичавити це з себе не зміг, що з тебе взяти).
больше про совок ты вспоминаешь, а не я... к чему тут прошлое вообще? я у тебя третий раз уже спросил - что Парубий сделал для Украины, а ты всё про совок рассказываешь... не хочешь, не говори.. рассказывай дальше про совок свой , который тебе, видимо, покоя не даёт..

больше про совок ты вспоминаешь, а не я... к чему тут прошлое вообще? я у тебя третий раз уже спросил - что Парубий сделал для Украины, а ты всё про совок рассказываешь... не хочешь, не говори.. рассказывай дальше про совок свой , который тебе, видимо, покоя не даёт..
Тобі ще раз повторити - працював на українську Україну, на найвищому рівні. За це був вбитий. А не твоє - "нє всьо так адназначна, мьі нє знаєм, за чьто єво убілі, он нє біл на фронтє" і тп маячня. Порівняй його біографію і біографію свого саатєчєствєнніка Бойка, та хоч будь-кого. Але воно тобі не потрібно.

ну чому ж? Тема про вбивство Парубія. Напишіть свою думку, чому він не заслуговує на звання Героя України?
u150307, і ви напишіть)
Я напишу,бо він з мого міста.Нема там за що давати Героя.

Закон про функціонування української мови протягнув - це нам не потрібно ?
Совкам - не потрібно. А Україні ?
Ну прийміть закон,що хто не хоче розмовляти українською мовою може звільнитися з війська і побачимо кіко там залишиться.

Ну прийміть закон,що хто не хоче розмовляти українською мовою може звільнитися з війська і побачимо кіко там залишиться.
А це до чого ? Причому тут військо ? І причому тут, хто не хоче ?
Парубій конкретно зробив важливу державну справу. Мова має значення. Вам же ***ло сто раз русскім язьіком про це сказав -- адінязьік=адіннарод.
Героя йому дали правильно. Це знакова людина для України. Знакова. В Харкові теж повинна бути вулиця Андрія Парубія.

І Джорджа Сороса. Шоп два раза нє вставать.
Мьіжехарьковчанін ? Разгаварівалібудуразгаварівать ? "Мьі і прі Саюзє нармально жьілі".
Тебе "асвабадят" "братья" от "націстов" і от "соросят" заодно.

Мьіжехарьковчанін ? Разгаварівалібудуразгаварівать ? "Мьі і прі Саюзє нармально жьілі".
Тебе "асвабадят" "братья" от "націстов" і от "соросят" заодно.
Ты о чём, болезный?
Потужный дядька Сорос. Филантроп. Немолодой уже. Не сегодня-завтра помрёт, а тут опа - у нас всьо готово, даже улица есть. Ты ж первый будешь кричать, что улица нужна.
Недавно он интервью давал, говорит, все правительства Украины всегда финансировались из его фондов. У нас в Конституции даже упоминание о нём есть где-то. Упоминание есть, а улицы нет, несостыковка получается. Нужна какая-то благодарочка.
Или ты против, харьковчанин?

Ты о чём, болезный?
Потужный дядька Сорос. Филантроп. Немолодой уже. Не сегодня-завтра помрёт, а тут опа - у нас всьо готово, даже улица есть. Ты ж первый будешь кричать, что улица нужна.
Недавно он интервью давал, говорит, все правительства Украины всегда финансировались из его фондов. У нас в Конституции даже упоминание о нём есть где-то. Упоминание есть, а улицы нет, несостыковка получается. Нужна какая-то благодарочка.
Или ты против, харьковчанин?
Тема про Парубія. А ти, *****, знов вибігло і висралось. Йди *****, харькавчанін.

Назад
Зверху Знизу