3000 грн на місяць

Парубий убит!

• Автор теми Автор теми Dozor
  • Дата створення Дата створення
znimok-ekrana-2025-09-11-123334-1024x730.webp

Когда это случится петя первым со всех утюгов
І сьогодні він тобі в борщ напудив? Співчуваю)))

А він за що загинув, по-твоєму, не за Україну ?
Все правильно. Одразу закарбували.
А на фронті за що гинуть. Тільки чомусь ордени більше отримують командири, а гинуть солдати. У жукова багато було орденів та медалів, а скільки він положив?
Я далі на цю тему не буду розмовляти.
Герой так Герой.

А на фронті за що гинуть. Тільки чомусь ордени більше отримують командири, а гинуть солдати. У жукова багато було орденів та медалів, а скільки він положив?
Герой так Герой.
Я так скажу - він заслуговує на цю нагороду набагато більше, ніж живі "герої" з оточення нашого лідора, що отримали державні нагороди ні за що, фактично звели їх до ступеню урочистих брязкалець.

Герой так Герой.
Всі, хто взяв зброю і став на захист України - герої. Це зрозуміло. А Парубій - це знакова постать. Це як прапор.

Ти вважаєшь, що він нічого не зробив для України і вбили його просто так невідомо хто і невідомо за що ?
ты всё знаешь, расскажи тогда... кто и за что убил, что он для Украины сделал кроме занимаемых им постов во власти..
ты можешь назвать хоть одного бойца, кто Харьков отстаял в 2022 когда колонны шли на город?
а кто сбивал самолёты рф, которые на город заходили и бомбы бросали в 2022 ? вот это герои настоящие, имхо....

• Це лайк!
Реакції: 3rx
ты всё знаешь, расскажи тогда... кто и за что убил, что он для Украины сделал кроме занимаемых им постов во власти..
ты можешь назвать хоть одного бойца, кто Харьков отстаял в 2022 когда колонны шли на город?
а кто сбивал самолёты рф, которые на город заходили и бомбы бросали в 2022 ? вот это герои настоящие, имхо....
Каша в голові совка.
Войтенко Антон з Нової Водолаги збивав.
Я знаю. І ?
Йди вивчай біографію Парубія. Аа, воно тобі, совку, непотрібно.

Йди вивчай біографію Парубія. Аа, воно тобі, совку, непотрібно.
кто о чём, а вшивый о бане... совок всегда с тобой..
как раз это совки посмертно героев дают.. почему же при жизни Парубию не дали героя?

Останнє редагування:
кто о чём, а вшивый о бане... совок всегда с тобой..
Так ти ж не цікавишься біографією людини, яка на вищому рівні боролося за українську Україну. А Україна може бути тільки або українською, або, якщо ні, то московитською=совковою. Ти совок, який то "нададагавариватца с Масквой" (=на їх умовах=капітулювати), то "а что сдєлал єтот Парубій ?". Ти ж не сприймаєшь інформації, що робив Парубій для України. Вона для тебе "чужда" на генетичному рівні, тому що ти совок. (Хоча ти в цьому не винен - народився і більшу частину життя провів там, і вичавити це з себе не зміг, що з тебе взяти).

Так ти ж не цікавишься біографією людини, яка на вищому рівні боролося за українську Україну. А Україна може бути тільки або українською, або, якщо ні, то московитською=совковою. Ти совок, який то "нададагавариватца с Масквой" (=на їх умовах=капітулювати), то "а что сдєлал єтот Парубій ?". Ти ж не сприймаєшь інформації, що робив Парубій для України. Вона для тебе "чужда" на генетичному рівні, тому що ти совок. (Хоча ти в цьому не винен - народився і більшу частину життя провів там, і вичавити це з себе не зміг, що з тебе взяти).
больше про совок ты вспоминаешь, а не я... к чему тут прошлое вообще? я у тебя третий раз уже спросил - что Парубий сделал для Украины, а ты всё про совок рассказываешь... не хочешь, не говори.. рассказывай дальше про совок свой , который тебе, видимо, покоя не даёт..

больше про совок ты вспоминаешь, а не я... к чему тут прошлое вообще? я у тебя третий раз уже спросил - что Парубий сделал для Украины, а ты всё про совок рассказываешь... не хочешь, не говори.. рассказывай дальше про совок свой , который тебе, видимо, покоя не даёт..
Тобі ще раз повторити - працював на українську Україну, на найвищому рівні. За це був вбитий. А не твоє - "нє всьо так адназначна, мьі нє знаєм, за чьто єво убілі, он нє біл на фронтє" і тп маячня. Порівняй його біографію і біографію свого саатєчєствєнніка Бойка, та хоч будь-кого. Але воно тобі не потрібно.

Назад
Зверху Знизу