Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Парубий убит!

• Автор теми Автор теми Dozor
  • Дата створення Дата створення
1756636070197.webp

1756636243945.webp
На ХХ ботва лаптеногая пасется, лайкают все плохое для Украины и ставят какашки на сборы, а дизы видосам где ВСУ ********** забаранила или НПЗ

Лайкают такое недоделанные. В любом случае, убили человека - посреди бела дня расстреляли в упор , это хреново.

:рл:

Несколько одних и тех же "персонажей" - любая тема - политсрач. :рл:

Вам пороблено, чи шо :незнаю:
Може, і пороблено, Сефідо... але тільки тим, хто вкидає таке явно провокативне гівно - що померлого вбили як конкурента влади перед виборами.
Я і подумати не могла, що таку ***ню можна придумати ...Ну *****ам звісно можна - ***** людину, а на українську владу звернути. Але Городянка ***ню пише, а Юрасик лайкає...Хоч не вір очам своїм. Тобто в бовдурах, які свідомо чи ні допомагають *****ії продвигати свою дезу все так же нема недостатку...
Хто-небудь модерує тему?

Останнє редагування:
разве в телеграмм есть ограничение по стране? на наших каналах сидят из рф, на каналах рф сидят из Украины...
Нет ограничений. Тогда почему на Львовской Трухе противоположная картина?

Нет ограничений. Тогда почему на Львовской Трухе противоположная картина?
из рф тяготеют к тем каналам , где по русски общаются...они по украински не понимают реально... некоторые пользуются переводчиками, но если они начинают писать, то их сразу видно... например пишет - " шлюб обладнання".. это когда речь идёт о "браке в оборудовании.".

ничего не понимаю, где то в новостях бовкнули что с него сняли охрану а потом не продлили
так о чем можно говорить? значит живым он здесь не нужен

Мені це вже сказали. В очі. Навіть не одноразово. Коли в очі кажуть, воно якось пафос зникає.
Якщо для тебе примат закону не є абсолютом, тобі треба переїздити до будь-якої недемократичної країни і влаштовуватися там в органи влади, і буде тобі щастя й комфорт, і ніхто тебе не критикуватиме.
А влада має доказувати свою спроможність керувати державою справами. І пильнувати за дотриманням закону усіма учасниками життєвого процесу, незалежно від посади. І саджати своїх крадунів, а не обережно допомагати їм втікати за кордон.
А поки в нас своїм - все, іншим - закон, ми будемо жити у бантустані.
1. Якби ти жив зараз у бантустані, то сьогодні ж за тобою би вже приїхали.
2. Якби ти говорив мені це на лекції з юриспруденції в мирний час, коли б ми були молодими студентами юрфаку - то я б конспектував тебе-вдмінника навчання.
А коли ти мені тут говориш прописні істини, щодо права і абсолюта законів у правовій країни, що воює з авторитарною ядерною державо, які можуть перестати діяти взагалі з реальним зникненням цієї ж самої нашої країни, внаслідок її розгрому у руйнівній війні, то така твоя лекція набуває іншого смаку, навіть якщо вона дійсно з якісної правової кухні від самого кращого шеф-кухаря.
Дійсно, помилки треба виправляти, але це потрібно робити у відповідності до викликів часу, причому, щоб не згубити все...

Останнє редагування:
Мда. Не Бойко, не Бужанський, не Шуфріч .... патентовані вороги України, а ще один справжній борець за українську Україну вбитий. Все, що потрібно знати і розуміти про "нашу" СБУ.

ничего не понимаю, где то в новостях бовкнули что с него сняли охрану а потом не продлили
так о чем можно говорить? значит живым он здесь не нужен
Если так и было, то об этом знали однопартийцы. Какого тогда лешего они молчали все это время? А вот сейчас надо в своей манере опять пропиарится?
Не надо нагнетать лишнего.
Я еще гораздо выше в теме сказал, что это система и почему у такого, как экс-спикер не было охраны (в любом приемлемом варианте), а у таких вот "воинов" ртами, как гордоны и прочие она, их же словами, есть?

разве в телеграмм есть ограничение по стране? на наших каналах сидят из рф, на каналах рф сидят из Украины...
Лайкать могут все обычно, а вот войти в чат с комментами могут только, если хозяин открыл доступ.
То же самое на каналах у русни

1. Якби ти жив зараз у бантустані, то сьогодні ж за тобою би вже приїхали.
2. Якби ти говорив мені це на лекції з юриспруденції в мирний час, коли б ми були молодими студентами юрфаку - то я б конспектував тебе-вдмінника навчання.
А коли ти мені тут говориш прописні істини, щодо права і абсолюта законів у правовій країни, що воює з авторитарною ядерною державо, які можуть перестати діяти взагалі з реальним зникненням цієї ж самої нашої країни, внаслідок її розгрому у руйнівній війні, то така твоя лекція набуває іншого смаку, навіть якщо вона дійсно з якісної правової кухні від самого кращого шеф-кухаря.
Дійсно, помилки треба виправляти, але це потрібно робити у відповідності до викликів часу, причому, щоб не згубити все...
1. Ой, як гарно, що в нас поки що за thoughtcrime саджають не одразу! Кого за це в дупу цілувати, га?
2. Мабуть, тому так і живемо, що в нас дипломовані юристи кажуть, що закон можна трактувати як завгодно і вимикати коли завгодно, керуючись лише почуттям власної правоти.

Назад
Зверху Знизу