Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Парубий убит!?

➡️ 2014 — секретар РНБО, відповідав за оборонну координацію у перші місяці війни з РФ.

➡️ 2014–2016 — перший заступник голови Верховної Ради від «Народного фронту», курував питання нацбезпеки.
Цусиму Крым проср@л, Царствие ему Небесное.

От киллера лаптямі небось воняєт

Руснявіє будут кукарєкать вот мі вот какиє а по факту на большє не способні
Обіженіє
Беглый дмитрук обвиняет "режим", отрабатывает бабло хозяев...

1756553840231.webp

Артем Дмитрук, народний депутат України, який втік до Лондона. Досі отримує зарплату з українського бюджету і не позбавлений депутатського статусу.

Він вкотре дає коментар для російського смітника, цього разу про вбивство колишнього голови ВР Андрія Парубія.

Парубия с одной стороны жалко как человека и, думаю, он был искренним патриотом Украины, но находясь на вершине украинской власти и имея многие возможнсоти практически ничего не было сделано. Для примера, совсем недавно узнал, что
У середині березня 2021 року у Верховній Раді був зареєстрований проєкт закону про денонсування Харківських угод. Автори законопроєкту в супровідній записці пояснюють свою пропозицію тим, що Харківські угоди формально обґрунтовані знижкою на природній газ від Росії, але на практиці Україна її не отримала

Станом на квітень 2022 року угода має статус «чинна» в Україні
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

т.е за период головування Парубия в Раде этот вопрос даже не поднимался

Руснявіе радуються убийству проукраинского политика, патриота

Парубия с одной стороны жалко как человека и, думаю, он был искренним патриотом Украины, но находясь на вершине украинской власти и имея многие возможнсоти практически ничего не было сделано. Для примера, совсем недавно узнал, что

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

т.е за период головування Парубия в Раде этот вопрос даже не поднимался
не знаю что он за человек был, но как политик - обычный винтик в системе..

Screenshot_20250830_161436_Telegram.webp

:кава2: - Поліціянтуневидноtrampki...
Вісяккарочє)

Хочаполіціянтбезголови)

Вибачитебачите!

Давно не чув про нього. Чим він комусь заважав?

Назад
Зверху Знизу