Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Подобная идея терзает и меня. Но я думал более локально, в подвале дома... Собрать деньги не самая большая проблема в этом проекте....Я как-то в плане бреда обдумывал такую мыслю - скинуться всем двором (несколько многоєтажек) и лупануть во воре скважину.
Ну во первых полюбому не разрешит кто-нибудь (я хз кто должен разрешать такие вещи)
Во вторых с нашего народа даже 100 собрать будет нереально, а в очередь воды набрать потом будет вся салтовка выстраиваться.
А чего Вы решили, что мы не знакомы? ;-)Вам имеет смысл познакомиться-пообщаться, отцитировала чтобы увидел.
Посмотрите на карте адреса. И расстояние... К сожалению, Пятихатки в этом смысле проблематичны... Родники достаточно далеко. И ходить туда сейчас стремно по разным причинам....По воде. Это было, в канун прошлой зимы уже выкладывали,
раз есть вопрос - дублирую, возможно кому-то будет полезно:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
4 страницы с адресами, где есть
- Водорозбірні колонки з водопровідною водою у найнижчих точках мереж
- Вуличні колонки з технічною водою
- Шахтнi колодязі з технічною водою
Адреса по районам, найти свое-рядом просто.
#вода, колонки, колодцы, техническая вода, питьевая вода, источники, источник воды, колодязь, технічна вода, водопровідна вода, вуличні колонки
Где ? У нас, вроде, нет генераторов... Хотелось бы ошибаться...Уже во время последнего блэкаута вода была.
На насосы поставлены резервные дизель генераторы.
Ось і в мене така думка. Хоча б набрати води. Бог з нею, з розводкою по квартирах...Ага... У плані марення була думка зафігачити свердловину у підвалі багатоповерхівки
Вони ж, підвали, зазвичай під замком...
А потім вже поміркувати й про розведення труб у під'їзд
Шо где ? Ответить в рифму ? Вода была в марте уже, когда 2-3 дня был блэкаут.Где ? У нас, вроде, нет генераторов... Хотелось бы ошибаться...
Может, у кого-то и была. А у нас не было. Вот и спрашиваю, у кого была? У некоторых и в 22 году была вода.Шо где ? Ответить в рифму ? Вода была в марте уже, когда 2-3 дня был блэкаут.
Так. У іншій темі спрямували сюдиОсь і в мене така думка. Хоча б набрати води. Бог з нею, з розводкою по квартирах...
у меня простояла 8 месяцев, я ее пил после без кипячения....обычная вода ( это после осмоса)...я думаю вы не сможете обеспечить стерильность такую, как на производстве.Главная проблема воздух и прохладное место.Хотя проведите эксперимент и нам расскажите.
На салтовке толи городские власти, толи сами жильцы сделали несколько с нормальной металической ручной помпой + забетонированаЯ как-то в плане бреда обдумывал такую мыслю - скинуться всем двором (несколько многоєтажек) и лупануть во воре скважину.
Ну во первых полюбому не разрешит кто-нибудь (я хз кто должен разрешать такие вещи)
Во вторых с нашего народа даже 100 собрать будет нереально, а в очередь воды набрать потом будет вся салтовка выстраиваться.
У всех по городу "четвертые этажи" на разной высоте от уровня моря, поэтому где хватит, а где нетживу на 4 этаже, насосы добивали, даже когда электрики не было
Я не верю.... По ряду причин.У Харкові водонасосні станції забезпечують генераторами на випадок вимкнення світла
Водонасосні станції Харкова на 80% обладнали альтернативними джерелами живлення — на випадок Посилання видалено. До кінця жовтня генератори встановлять на усіх дев'яти основних станціях міста.
Посилання видалено
Великі генератори (газопоршневі, наприклад) йдуть з різними опціями вихідної напруги.Але, на скільки пам'ятаю, в машинних залах у них ще на початку двотисячних стояли насоси з синхронними приводами, напруга живлення яких - 6000 Вольт змінного струму. Може їх вже поміняли поміняли. Не знаю... Але у випадку зміни, сила струму буде зовсім іншою, к.к.д. стане гіршим, прийдеться прокладати нові кабельні мережі, комутація теж грошей вимагатиме. Важко уявити, як і за які кошти під час війни все це мінятимуть.![]()
Згадав анекдот, як мужик джипа великого заправляв... 100л,... 150... 200... І далі ллється... хазяїн, ніхренасобі скільки влізає... А заправщик йому: ти б двигун заглушив?/...Великі генератори (газопоршневі, наприклад) йдуть з різними опціями вихідної напруги.
Якщо користувач хоче 6 кВ - в нього буде 6 кВ.
Більш-менш великі генератори живляться від магістрального газу або пропану, дизель там хіба як аварійне або допоміжне паливо.Згадав анекдот, як мужик джипа великого заправляв... 100л,... 150... 200... І далі ллється... хазяїн, ніхренасобі скільки влізає... А заправщик йому: ти б двигун заглушив?/...
Так і тут. Можна зробити, але ж його ще й годувати треба. 250 ква їсть вже більше 40 літрів палива на годину.
везде по разному. Я на северке живу, у нас за все время может пару раз пропала на час-два. Я даже вёдра не набирал.У нас (на Салтівці) все по-старому: жижа йок - вода капець. Під час блекаутів виживали хто як міг. То тільки потім по зомбоящику показували, що десь комусь підвозили тракторами-машинами. Нас так не балували. ..."Обладнали джерелами живлення"-... Мля,![]()