Vik, кажеш дружно треба жити, як той кіт Леопольд казав.. так-так...
давай глянемо твої останні пости на ХФ….
Шість мільйонів слів брехні
Які придумали ж...
Про холокост та Zyclon B
А ти спитай де докази?!
Шість мільйонів слів брехні,
Щоб білий завжди жив в ганьбі!
Якщо бажаєш жити в багні,
То...
про псевдогероїв з УПА
Незгасне полум'я слави
Загонiв УПА
Heil гордим героям!
Їм мiсце в вiках.
Незгасне полум'я слави
Загонiв УПА
Поки є Батькiвщина -
Йде нескiнченна вiйна.
«Війна не скінчена йде» кажеш…ну-ну, а Vik - то вояка сучасності? Боєць расового фронту? А ти де шмайсера дідівського ховаєш? …
Хейль кажеш... То мабуть так усі українські націоналісти вітаються? Хейль, Степенє. Хейль, Миколо! Та руки у римському салюті підіймають в гору… ай молодець, Vik, й на фото такий гарний хлопець у вишиванці – арієць, аж завидки беруть... Але, на жаль, пане Віку, Ви нічого спільного з українським націоналізмом не маєте – ви звичайний *********…
П.С. Велике прохання до модераторів, я розумію що в нас свобода слова і тому подібне, але хвиля пропаганди неонацизму (що почалася в Росії ще роки три тому ) та їх радикальних ідеологічних супротивників вже дійшла й до нас (маємо вже жертву в Одесі)…Тому не хотілось, щоб наш улюблений ХФ став місцем перепалки супротивників з *********кіми постами (навіть у вигляді образливих анекдотів та віршів) аля від арійця Vik, тому, якщо можливо, жорсткіше реагувати на
На форуме запрещено :
1. Оскорбление участников
2. Разжигание на форуме межнациональной вражды
3. Фашизм
Хоча звичайно, «15. Модератор всегда прав.»
П.С.2. To Vik… По останнім Вашим постам я бачу, що Ви, як справжній, ********* дуже радіє за те що «Во Львове к 9 мая вывесили символику украинских СС-вцев», й не розумієте чому «В Израиле вспоминают жертв Холокоста» бо з Вашого поста «Шість мільйонів слів брехні, Щоб білий завжди жив в ганьбі», дуже не хочете щоб у Харкові встановили пам’ятник письменнику світового масштабу Шолом-Алейхему (який народився та жив на Полтавщині й набагато більше зробив для Нашої Неньки ніж Ви ), …. й дуже хвилюєтесь за те, що в Харкові є єврейське лобі - отже справжній ідейний укроарієць Vik…
Але ж чому Ви з такими Вашими ідеями оставляєте пост «Интересует универсальный крем "Tal" с OMEGA-3, Есть такой?» у темі «Израильская косметика Hlavin, Barbara Wolf, Careline (Новинки 15.04)» Га? Як таке може бути - білий укроарієць, клінічний антисеміт та ізраїльська косметика? Отакої… Ваші брати - бійці СС у трунах перевертаються.
До речі, Ваші співробітки знають з яким файним укроарійцем вони працюють? На роботі теж вітаєтесь Зіг Хайль? (Ваш пост «а А вот так мы паркуемся на стоянке возле офиса, места крайне мало, но мы стараемся»).
І останнє, Ваші погляди «аля молодий *********» то Ваша інтимна справа. Але, Ви знаходитесь на ХФ (нажаль для Вас, це не СС-форум чи ЗігХайль-форум), де в майже в усіх користувачів діди та прадіди цінною власного життя спасли цей Світ та Наш народ…Тому будьте толерантними будь-ласка до нас… Ну а якщо Вам кортить надалі топтати пам'ять про наших дідів, то є побажання, принаймі не виставляйте на загал своє фото у профілі