Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Оззи Осборн всё

• Автор теми Автор теми juriks
  • Дата створення Дата створення
Цитата Лемми из этой книги:
"No More Tears. Эта пластинка разошлась тиражом в несколько миллионов экземпляров, а я написал тексты к четырем песням на ней (с тех пор я написал еще несколько текстов для Оззи, и два из них пригодились для альбома Ozzmosis)."

Что и требовалось. Четыре песни. Какие именно - по ссылке постом выше.
Не дякуйте.

Кстати писал что гонорар
За эти песни
Превзошел
Весь его
Плейлист Моторхед

Белокурый качек тоже все
1753388659917.webp

Виродком по життю випадково не станеш. Тут треба попрацювати.
Щоб брехати, треба мати відмінну пам'ять, а у мене вона ніяка.
З усього, що я втратив, мені найбільше не вистачає мізків.
З віком тебе починають підводити три речі: по-перше, пам'ять, по — друге і по-третє я забув.
Справжня музика і мода — речі несумісні. Я взагалі рідко слухаю нові групи. Частіше вони слухають мене іноді такі хлопці приходять до мене зі словами: «ви зробили дуже великий вплив на нашу музику! ». А я не розумію, що це означає. Ми ні на кого не прагнули вплинути — просто грали нашу музику. Завжди раджу і іншим дотримуватися такого ж підходу до творчості.
Я не пишаюся чим би то не було в своєму житті. Я не пишаюся тим, що я недоучка. Я не пишаюся тим, що я алкоголік. Я не пишаюся тим, що я наркоман. Я не пишаюся тим, що відкусив голову кажана. Але могло бути гірше. Я міг народитися Стінгом.
Від мене всі чекають, що я напишу книгу про себе. Але це буде дуже тонка книжечка: "Оззі Озборн народився 3 грудня в Бірмінгемі. Досі живий, досі співає". Я озираюся на своє життя і розумію, що згадувати нічого, тільки рок.
- Оззі Осборн

Виродком по життю випадково не станеш. Тут треба попрацювати.
Щоб брехати, треба мати відмінну пам'ять, а у мене вона ніяка.
З усього, що я втратив, мені найбільше не вистачає мізків.
З віком тебе починають підводити три речі: по-перше, пам'ять, по — друге і по-третє я забув.
Справжня музика і мода — речі несумісні. Я взагалі рідко слухаю нові групи. Частіше вони слухають мене іноді такі хлопці приходять до мене зі словами: «ви зробили дуже великий вплив на нашу музику! ». А я не розумію, що це означає. Ми ні на кого не прагнули вплинути — просто грали нашу музику. Завжди раджу і іншим дотримуватися такого ж підходу до творчості.
Я не пишаюся чим би то не було в своєму житті. Я не пишаюся тим, що я недоучка. Я не пишаюся тим, що я алкоголік. Я не пишаюся тим, що я наркоман. Я не пишаюся тим, що відкусив голову кажана. Але могло бути гірше. Я міг народитися Стінгом.
Від мене всі чекають, що я напишу книгу про себе. Але це буде дуже тонка книжечка: "Оззі Озборн народився 3 грудня в Бірмінгемі. Досі живий, досі співає". Я озираюся на своє життя і розумію, що згадувати нічого, тільки рок.
- Оззі Осборн
Зато честно !

Назад
Зверху Знизу