- 🔴 23:58 Повітряна тривога в Харків.обл.
Так то всё восстановленные технологии)).Рынок гертруды, масло ХЗ 1 литр от 70 грн! Было, щас не знаю.))
Поработает немного, потом начнется бешенный угар
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Так то всё восстановленные технологии)).Рынок гертруды, масло ХЗ 1 литр от 70 грн! Было, щас не знаю.))
Я там брал для бензопилы, цепь смазывать.Так то всё восстановленные технологии)).
хуета якась а не масло за такую ценуЭлмир, канистра Мобил 10w-40 - 649 грн, 4 литра
Куда ещё дешевле?!
м8 для Восхода походу.... Это а шо вона на крыши прилипилы якись дракончики игрушуки? ебаньки 40 летние чи шо?Так то всё восстановленные технологии)).
Це точно.. і єкономія вся піде по одному місцю..А в бочках не хєр знає що?
Купи собі каністру 20л нормального мастила. Найекономічніший варіант не залити гівна.
Так а хулє його чекати? У всьому європейському паливі 5% спирту. І якось їздять. 5-10% в принципі похєру сучасному мотору.Це точно.. і єкономія вся піде по одному місцю..
Псс: доречі чекаємо на супер БіоЕтанол бензин на заправках.. Сподіваюсь норм заправки будуть його мінімально бодяжить.
А по скидке ютубера продавана Джонни Карс пробовал брать?Взагалі таке враження, що мотиль у нас весь бодяжний. Горить як сцука.
На Бульваре Хмельницкого есть фирменный магазинА по скидке ютубера продавана Джонни Карс пробовал брать?
Рекламирует как оригинал
Джонни пижон, не могу его смотреть. Очень много выделывается.А по скидке ютубера продавана Джонни Карс пробовал брать?
Рекламирует как оригинал
Звісно що ні. Нахєра мені якісь блогєри?А по скидке ютубера продавана Джонни Карс пробовал брать?
Рекламирует как оригинал
Брав там 8100 eco-clean. Через 2к почався угар. Далі залив пеннзоіл - за 4к навіть на 1мм не пішло.На Бульваре Хмельницкого есть фирменный магазин