Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Это меньше чем за еду.Я тож гугєльнул. Ніссенс 1300+-.
Я собі на Рено брав. Пока стоїть.
А ето взагалі непонятно для кого ценнік. Забилі напісать - з роботою по установкє.
Та хз. Я за 4 години раскідал торпєду і вкорячіл той радіатор. А в ланосє хз, шо треба. По віду радіатора - так півгодини роботи. З пєрєкурамі.Это меньше чем за еду.
Если 4 часа, то замена минимум 2к будет стоитьТа хз. Я за 4 години раскідал торпєду і вкорячіл той радіатор. А в ланосє хз, шо треба. По віду радіатора - так півгодини роботи. З пєрєкурамі.
Я б дивився на вагу і матеріали з чого зроблені.. бо візіуальні на картинці можуть бути однакові а коли вагу дивися і в живу.. то зовсім різні справи.. Але думаю хороший в районі 2-3 тис грн має коштувати.
Мне когда-то меняли без снятия торпеды.Лет 15 назадСумніваюсь що за 800 грн хтось буде торпеду знімать в наших реаліях... Чи це ти суто за сам радіатор питаєш а не заміну
без зняття? цікаво, він стоїть в салоні по центру під торпедо, як його звідти витягли\поставили?Мне когда-то меняли без снятия торпеды.Лет 15 назад![]()
У мене на гранді стоїть r16/205/65Всьо харашо поки що.
Зараз r16/205/55
Поставлю r16/205/60
Може там прі виворотє бампєр вийдєт із чата.У мене на гранді стоїть r16/205/65
То треба дивитися.В мене наче все нормМоже там прі виворотє бампєр вийдєт із чата.