Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Ответы бывалых на вопросы новичков

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
А що зараз в Харкові з постановкою авто на облік? Які сц, як працюють під час тривог, чи великі черги??

Китай з 2027 року заборонить приховані дверні ручки. Цікаво, як такі ручки живуть зимою, не обмерзають?
IMG_5674.webp

Ну и наконец, у тебя ведь тоже паркан, только он маленький
То хіба що бордюрчик, розмір якого обумовлений розташуванням і розмірами коробки передач, а не горою пластмасової надбудови. А в підлокітній тумбі - холодильник.

За пропискою власника рахують страховку. А ставити на облік можна будь де.
Погуглил.Вроде бы да.Но в теме о страховках пишут обратное.По месту регистрации авто считают.Написали несколько человек на последних трех страницах.Я,допустим,прописан в области.Авто стоит на учете в Ха.Последние лет 5 считают по месту регистрации авто.Или меня наебывают?

Погуглил.Вроде бы да.Но в теме о страховках пишут обратное.По месту регистрации авто считают.Написали несколько человек на последних трех страницах.Я,допустим,прописан в области.Авто стоит на учете в Ха.Последние лет 5 считают по месту регистрации авто.Или меня наебывают?
Нє. Колись рєгіл тачку на батька. В області. Вийшло вполовину дешевше, чим на себе.

Китай з 2027 року заборонить приховані дверні ручки. Цікаво, як такі ручки живуть зимою, не обмерзають?
IMG_5674.webp
Іноді буває, але в цілому ок. Якщо замерзла, то треба пару разів посмикати і вони відкриваються.

Я,допустим,прописан в области.Авто стоит на учете в Ха.Последние лет 5 считают по месту регистрации авто.Или меня наебывают?
Найобують
Вартість страховки розраховується відповідно до місця прописки, і байдуже де зареганий ТЗ.

Назад
Зверху Знизу