Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Ответы бывалых на вопросы новичков

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
од сжиженный газ есть разница какую прокладку ГБЦ ставить ?
бажано металеву (наприклад на тази є товста звичайна, тонка металева)
Відгуки людей позитивні в основному. Я думаю то більше самообман, хоча теорія каже що ступінь стиснення збільшиться зі зменшенням об"єму камери згоряння

Влияет объем топлива в баке ВАЗ 08 на работу бензонасоса ( механический)? Залил бенза 7л не качает топливо ,снял насос лапка качает ,т.е насос сосёт как по мне слабо .Есть смысл менять ремкомплект ?
Попробуй продуть магистраль. Там на конце в баке сеточка стоит. Если забита - будет плохо качать. Проверь...

Доброго времени!
VW Touran, 1,9 tdi, BLS - до 2 тыс. оборотов еще более-менее - после как будто за **** хто держит, расход литра на два вырос. Еще до холодов такая бида случилась. Куда смотреть?

Доброго дня! підкажіть будь ласка яку краще придбати літню резину?

Доброго времени!
VW Touran, 1,9 tdi, BLS - до 2 тыс. оборотов еще более-менее - после как будто за **** хто держит, расход литра на два вырос. Еще до холодов такая бида случилась. Куда смотреть?
Начни с фильтра.

Якщо трапилось ще до холодів, то до чого тут фільтр? Тим більше щодо збільшення витрат палива?
Може бути все, що завгодно. Треба діагностику робити.
Почати з димогенератора, щоби перевірити систему впуску на герметичність.

Доброго времени!
мда... все-таки соляру прихватило.... ***дский тыл, ***дские гэсээмщики

А хто пояснить за насос ГУР на Фольксваген Шаран?
Авто ЗСУ, пробіг близько 300к км. З'явилося незначне підтікання з нього, шум при поворотах керма.
Пригнали в гараж до ротного техніка, сказав: гур роз'їбало через заклинивший компресор кондиціонера. Плюс на його шківі підшипники розсипалися. Ремінь пішов в рознос.
Зняли той шків, підібрали менший ремінь - поки так працює. Насос перебрали, заправили рідиною (червоною), працює, не підтікає ніде нічого, але так само шумить при поворотах керма, ну і кермо б'є трохи. Він казав що шум має припинитися, коли повністю вийде повітря, в процесі їзди. Але щось воно не проходить. Знаю що насос треба міняти, займемося цим, як буде час і дістанемо запчастину.
Питання в іншому: чи можна з таким їздити поки що, чим воно чрєвато?

Назад
Зверху Знизу