Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Ответы бывалых на вопросы новичков

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Питаннячко. Сидіння трохи люфтить, саме та частина на якій сидіти. Відчувається в поворотах, як її вправо чи вліво трошки перекладає (на міліметр чи менше, але дратує). Що треба подивитись, підкрутити чи замінити якісь втулки?

Нічого там не підкручується. Втулки окремо знайти нереально, це якщо вони там є. Або забити, або замінити сидіння в зборі, або розбирати самому і щось підмотувати і підкладати, де є люфт (не факт, що конструкція розбірна. Скоріше за все, не допоможе або допоможе ненадовго).

Питаннячко. Сидіння трохи люфтить, саме та частина на якій сидіти. Відчувається в поворотах, як її вправо чи вліво трошки перекладає (на міліметр чи менше, але дратує). Що треба подивитись, підкрутити чи замінити якісь втулки?
Колись в мене так трохи болти відкрутились, ті що полозки до підлоги машини кріплять і також в поворотах крісло троки повзало.

Еххх облом, тільки я подумал що бувают-же машини настільки крутезні що тільки гудок підправити, і все -- ідеал.

А тут люфт.

А що жінка, до речі, каже?

Перевір що сидіння прикручено до підлоги та болти затягнуті. Якщо там усе ок, то забий. Відремонтувати той люфт майже неможливо, хіба що самому розбирати всю сидуха, але не факт що щось вийде.

Перевір що сидіння прикручено до підлоги та болти затягнуті. Якщо там усе ок, то забий. Відремонтувати той люфт майже неможливо, хіба що самому розбирати всю сидуха, але не факт що щось вийде.
На підлозі сидить міцно, спинка також не люфтить, люфтить тільки частина на якій сидять.

Еххх облом, тільки я подумал що бувают-же машини настільки крутезні що тільки гудок підправити, і все -- ідеал.

А тут люфт.

А що жінка, до речі, каже?
Це ж Нісан, треба радіти що хоч не варіатор замість КПП :D Жінці добре - жодне з пасажирських сидінь не люфтить.
Я мабуть сидінню влаштував "пробіг" (просід?) вже більше ніж всі попепердні власники разом узяті по кількості посадок/висадок, бо по кілька разів не день кудись мотаюсь. Жінка сміється, бо все життя автомобілі на дух не переносив, а з Патролу мене не витягнеш :D

Останнє редагування:
Катаюсь на ... Рено. На сиденье можно кататься как на качеле, напрягает на ускорениях и замедлениях. Подвигаешь вперед назад. Нет люфта. Через 5 км тажэ качеля.

Щарики посыпали в салазках, сепаратор? Разница в меблях невелика

На підлозі сидить міцно, спинка також не люфтить, люфтить тільки частина на якій сидять.
Тоді або самому розбирати та шукати причину, або міняти сідуху. Але якщо візьмеш б.в., то не факт, що вона не буде так само люфтити.

Подскажите пожалуйста как вытащить эбонитовую ось из стальной втулки? Ось должна свободно вращаться, но так как много лет не использовалась ее заклинило. Втулка длинная около 50 мм. Нужно как то вытащить ось почистить и смазать. Но как это сделать?

Спасибо за совет. Какой источник ультразвука нужно использовать?

А тип ванны? Где можно найти такую ванну?

Назад
Зверху Знизу