Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

отношение украинцев к выехавшим за границу согражданам

• Автор теми Автор теми VOLAT
  • Дата створення Дата створення

Кого з вказанних людей ви засуджуєте?

• 38-річну жінку, яка має неповнолітню дитину. Вони виїхали до Європи, а її чоловік залишився тут

Голосів: 7 2.0%
  • 25-річну дівчину, яка незаміжня та не має дітей і яка виїхала до Європи.

Голосів: 16 4.5%
  • 72-річного професора, який на момент вторгнення перебував у Європі і залишився там

Голосів: 3 0.9%
  • 31-річного чоловіка, який на момент вторгнення працював у Польщі і вирішив поки не повертатися

Голосів: 30 8.5%
  • никого из перечисленных не осуждаю

Голосів: 316 89.8%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    352
Язик (як орган) ще нерозвинений при народженні. :)
А те, що в мізках спливають слова, які я чула в дитинстві від бабусі і вважала, що забула, я відношу виключно до генів.
Німецьку я вивчала в школі знаачно пізніше, але чмусь вона не спливає на поверхню - бо чужогенна.
ти можеш вважати що завгодно. опанування будь-якої мови здійснюється тільки від спілкування чи вивчення. і ніяк не передається генами.
і чим раніше людина чує мову, тим краще її засвоює. тому і спливають бабусині слова.
доказ - наприклад, українсько чи російськомовні ****и, які народились і виросли тут, а не в англо чи іншомовній країні. у них навіть акценту нема.

Дело в среде .У меня он родной если на то пошло суржик был .Но чет сейчас он у меня всплывает по моему желанию .Родись в английской среде то сейчас толкали что английской родной
Но мы же не в Англии. Наша среда - украинский, русский или суржик.
И если всплывает "лантух", "чувал", а недавно еще "пентюх", то я точно знаю, откуда оно. :)
Из первых детских воспоминаний о жизни при бабушке.

И если всплывает "лантух", "чувал", а недавно еще "пентюх", то я точно знаю, откуда оно. :)
так, від бабусі, але не з генів

доказ - наприклад, українсько чи російськомовні ****и, які народились і виросли тут, а не в англо чи іншомовній країні. у них навіть акценту нема.
Про ****ів ще цікавіше. Із старих часів.
Як зараз, я не знаю.
Але раніше приїздили на навчання ****и, які одне одного не розуміли.
Мовою утвореної родини і рідною мовою їхніх дітей на той час була російська.
Хоч у батьків цих дітей мабуть спливали у свідомості слова рідної мови, від якої вони відірвались.

Я бабусю і гени звела докупи. :)
додай хоч купу гілок і зверху цукром. від цього нічого не зміниться. гени до мови не мають ніякого відношення.
про язик ти там писала, що він в дитинстві не розвинений.
помістити немовля до звірів. виросте до 30 років, а розмовляти не буде. тому що вчитись не буде в кого. ні в бабусі, ні в дідуся. а буде повторювати звуки тих звірів, з якими виріс. і це підтверджений історією факт.
ну от знає людина, що сказала фігню (як і про неіснуюче перейменування неіснуючого Білгороду), але продовжує нести ахінею...

Понеслась душа в рай.

гени до мови не мають ніякого відношення.
Вплив соціуму, звичайно, вагомий чинник. Більш вагомий, аніж етнічне походження.
Але коли люди гуртуються в єдину спільноту, зокрема, мовну - тут все доречне.
І походження також, яке повинно розбудити спогади дитинства.

Я поняла, почему юзер гарик сбежал именно в Германию.
Только там его могут называть гордым словом ХЕР (пытаюсь воспроизвести произношение). :)
На родине он давно уже другое. :)

3. Береги зубы - поверь, пригодятся.:пиво:
Тварик, ты так уверен в собственной мощи? Ты ведь старенький, у тебя зубки сами вывалиться могут. Подумай!
И матюки как-то не добавляют твоим пламенным речам убедительности, скорее, делают тебя похожим на мелкого хулигана, который в страхе пытается казаться большим и грозным. А на самом деле - не шире клавиатуры.
Но, если желаешь, продолжим общение с применением понятной тебе обсценной лексики. Так лучше доходит, *****о обоссаное?

Тот момент когда не понимаешь о чем речь .Но при моей проверке и украинский и русский словарь знают эти слова

А **** ты думала? Завистливые уёбки вылезли на раз. Хотя завидовать нечему. А с котыками тебе было бы тут совсем ***** - налог за котофеев платить придётся.:D
у вас там с котами совсем ****ец какой то происходит, немцы парами заводят котов, чтоб не скучно им было.

Назад
Зверху Знизу